Foto: Publicitātes foto
Mainoties gadalaikiem, mainās arī vadošās modes tendences. Šoruden aktuāla ir bordo, pelēkā, violetā, sarkanā un kobaltzilā krāsa, ko iespējams viegli integrēt gan ikdienas apģērbos un aksesuāros, gan grimā. Apkopojot interneta veikalu plašo piedāvājumu, atlasījām stila odziņas konkrētajos krāsu toņos, kas lieliski izskatīsies gan ikdienā, gan saviesīgos pasākumos.

Bordo krāsa

Bordo jeb vīna sarkanā krāsa atzīta par šī gada aktuālāko krāsu, un ne velti. Tā piestāv gan gaišas, gan tumšas ādas krāsas īpašniecēm, turklāt to viegli iespējams kombinēt ar citiem krāsu toņiem.

Sarkanā krāsa

Ja vēlies izskatīties košāk, iekļauj ikdienas apģērbā koši sarkanos toņus, kas rudenīgajām dienām piešķirs gluži jaunu elpu.

Pelēkā krāsa

Askētiskāka un mūsdienīgāka tēla cienītājas var izvēlēties pelēkos toņus, ko iespējams papildināt ar košiem aksesuāriem.

Violetā krāsa

Lai gan līdz šim valdījis uzskats, ka violetā krāsa tēlam piešķir liekus gadus, liekot mums izskatīties vecākām, tā nebūt nav. Šosezon aktuālais tonis lieliski iederēsies ikvienā dzīves situācijā.

Kobalta zilā krāsa

Spilgts un pamanāms tonis, kas ļaus izcelties valkātājas personībai un lieliski aizstās iecienītos melnās krāsas apģērbus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!