Foto: Publicitātes foto
Rudens šogad ir krāšņs un piedzīvojumiem bagāts, ar noteikumu, ka mums izdodas nepielaist sev klāt tam raksturīgo drēgnumu un mitrumu. Kāds folklorizējies teiciens vēsta: "Galvenais, lai kājām silti!", un tieši šī iemesla dēļ esam sagatavojuši rudenīgu un modernu apavu izlasi, lai iesoļotu rudens krāsām bagātajā ainavā ērti, pārliecinoši un ar stilu.

2015./2016. gada rudens - ziemas sezonā apavu zīmoli piedāvā vairākas aktuālas tendences, kurus pieskaņot savām sajūtām, tēlam un vajadzībām. Aizvien aktuāli ir sportiska stila apavi, kuri būs ne tikai modīga, bet arī ērta izvēle ikdienas steigai un aktīvām brīvdienām. Sportiskie apavi pieejami visdažādākajās interpretācijās - gan oriģināli modeļi ar glamūrīgu spīdumu, gan arī pieskaņotāki klasiskajam stilam un pat sporta apavi uz platformas.

Tieši platforma ir vēl viens šīs sezonas liels trends - atsaucoties uz disko ēru, platforma reiz piedzīvojusi atdzimšanu 90. gados un nu atgriežas arī šosezon gan klasiskā izpildījumā, gan mūsdienīgiem papildinājumiem.

Tāpat sezonai atbilstoši un aktuāli ir arī zamšādas un lakādas apavi - to modeļu daudzveidība ir galvu reibinoša. Īpaši jāizceļ arī apavi ar siltu, pūkainu un mīkstu oderi, kuri liks justies, kā staigājot pa saules glāstītu mākoņa maliņu - tik ērti un silti, ka aukstais laiks tikpat kā neliks par sevi manīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!