Foto: Shutterstock

Ar tualetes papīru ruļļu uzglabāšanu jāsaskaras katram. Vajadzētu, lai tie glabātos tualetē, bet tanī pat laikā tie jāiekļauj tā, lai nesabojātu interjeru. Lūk, daži gaumīgi piemēri no portāla Houzz.com, kā praktiskumu apvienot ar gaumi!

Viens no svarīgākajiem padomiem, ko var ņemt vērā katrs, papīra ruļļus pēc iegādes izņemt no iepakojuma un uzglabāt bez tā, tādā veidā tie lieki nepievērsīs sev uzmanību. Ja ir kāds neliels plauktiņš, tad uz tā var izkārtot ruļļus un tie veiksmīgi iekļausies interjerā.

Vēl elegantāk izskatīsies, ja kādas mēbeles plaukti klozetpoda tuvumā tiks atvēlēti ruļļu glabāšanai. Ja ir iespēja, izveido nelielus plauktus, tieši ruļļa lielumā un šāds noformējums papildinās interjeru.

Vēl kāds ne mazāk interesants un praktisks risinājums ir, ja tiek ieviests speciāls trauks, kur izkārtot ruļļus, piemēram, šāds sudrabots, pieskaņots interjeram.

Vienkāršākais variants ir iegādāties speciālu statīvu, kur vienviet glabāt četrus, piecus tualetes papīra ruļļus.

Šāda tipa statīvi pieejami visdažādākajos izpildījumos, gan metāliski, gan stikla vai plastmasas, iespējams, arī no pinumiem.

Tikpat eleganti izskatīsies, ja klozetpoda tuvumā novietos kādu groziņu, kurā tos izkārtot.

Ja negribas interjeru piesātināt ar papildus elementiem, atbrīvo kādu atklāto vai noslēgto plauktu to izkārtošanai. Plauktos ruļļus var likt neierobežotā daudzumā un patiesībā daudz gaumīgāk izskatīsies tieši vairākās rindās salikti.

Pie kādas sienas var pieskrūvēt metālisku groziņu vai silīti, kur tos glabāt.

Ja nepieciešams apvienot vairāku lietu uzglabāšanu, pie kādas sienas var ieviest plauktu sistēmu, kur salikt gan dvieļus, gan papīra ruļļus, taču labi izskatīsies tie salikti arī kādā elegantā groziņā.

Kāds veiksmīgi atrisinājis šo jautājumu, ieviešot koka muciņu.

Kādam, iespējams, labpatiks šī ideja, kur vannasistabas mēbeles apakšā izkārtoti papīra ruļļi, kas gaumīgi iekļaujas interjera stilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!