Foto: Shutterstock
Lai arī pavasaris vēl oficiāli nav pienācis, veikali jau sāk mudināt domāt par to, ko kājās aut vasaras sezonā. Lai arī tu parūpētos par vasaras apaviem laicīgi, apavu un somu veikalu tīkls "Gabi" piemērojis pienācīgas atlaides dažādiem apavu pāriem. Šoreiz vēlos izcelt tieši vaļējās vasaras augstpapēžu kurpes, kuras šiki izskatīsies teju pie jebkura apģērba un noderēs situācijās, kad vēlēsies justies sievišķīgi.

"MARQUIIZ" izejamās augstpapēžu kurpes lieliski varēs saskaņot ar jebko. Melnās krāsas apavi ar izteiksmīgo papēdi garantēs komfortu un stabilitāti, neļaujot aizmirst par sievišķīgumu.

Foto: Publicitātes foto

Pievēršoties nedaudz košākām krāsām – lūk, "FOREVER FOLIE" ugunīgās vasaras kurpes! Bārkstiņas, kas atrodas kurpes augšpusē rada īpašu viegluma sajūtu, padarot tās pietiekami pamanāmas un šikas.

Foto: Publicitātes foto

Un, lūk, arī "JENNIKA" vaļējās vasaras kurpes ar augstu pildīto zoli! Šīs kurpes tiešām atsauc atmiņā siltās vasaras dienas, kad pie rokas pieskaņota salmu somiņa un prātā galamērķis – jūra!

Foto: Publicitātes foto

Tām, kuras alkst pēc neliela spožuma un mirdzuma savā dzīvē, iepatiksies "DIVINE SHOES", kuras noteikti nepaliks nepamanītas.

Foto: Publicitātes foto

Visbeidzot, arī vasarīgi zilās kurpes uz ne pārāk augsta papēža, kuras izceļas ar interesanto rakstu uz pildītās zoles.

Foto: Publicitātes foto

Apavu un somu veikalu tīkls "Gabi" līdz 24. martam piemērojis atlaides ne vien šīm augstpapēžu kurpēm, bet arī citiem apavu pāriem. Izmanto iepirkšanās palīgu Zave.lv, lai noskaidrotu, kuras preces šobrīd iespējams iegādāties ar atlaidi tuvākajā veikalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!