Foto: Shutterstock

Lai gan laikapstākļi par to šobrīd nemaz neliecina, pagājušajās nedēļas izskaņā tika atklāta peldēšanas sezona. Iespējams, daudzi peldēšanas sezonu plāno atklāt daudz vēlāk, bet par to, ko tērpt, jādomā laicīgi. Kādus peldkostīmus sagatavot peldēšanās sezonai? Lūk, aktualitātes!

Pavisam nesej jau nedaudz izjutuši uz savas ādas maigos saules pieskārienus, bet tagad atkal sajūtot neomulīgās vēja brāzmas, mūsu prātos arvien vairāk uzjundī atmiņas par nesteidzīgajām dienām pludmalē. Saule, smiltis un vasara – pilnai laimes trūkst vienīgi gaumīgs peldkostīms, kas liks atskatīties ikvienam un novērtēt tavu gaumes izjūtu. Tieši tāpēc, portāls "Fashionisers" ļauj mums ielūkoties karstākajās vasaras tendencēs pludmales modē.

Viendaļīgi peldkostīmi

Lai arī, iespējams, vēderiņu šādi nosauļot neizdosies, kā liela aktualitāte šogad tiek uzsvērti viendaļīgie peldkostīmi. Šo peldkostīmu izvēlē var ļauties savai iztēlei – gaumīgi būs visu krāsu un dažādu modeļu peldkostīmi. Protams, lielākai efektivitātei tomēr vērts savā starpā miksēt šīs modes tendences, piemēram, izvēloties viendaļīgo peldkostīmu ar īpaši ģeometriskiem izgriezumiem, kas iezīmējās kā nākamā svarīgākā tendence.

Izgriezumi un savienojumi

Ģeometriskas kombinācijas vai vienkārši radoši izgriezumi – tam īsti nav nozīmes. Galvenais, ka izskatās eleganti. Tāpat vērts pievērst uzmanību arī vēl kādai būtiskai iezīmei – aukliņām un striķīšiem, kas iestrādāti peldkostīmā. Tās var būt gan mazākas un savērtas gluži kā apavos, gan biezākas aukliņas, kas savieno, piemēram, peldkostīma abas daļas. Jāteic, ka, lai arī arī pēc šādu peldkostīma modeļu izvēles tiksi apbērta ar komplimentiem, neizkūsti glaimojošo vārdu jūrā, un atceries, ka interesantais piegriezums var iesauļoties, pēc tam veidojot ne sevišķi simpātisku iedegumu.

Foto: Shutterstock

Divdaļīgie peldkostīmi

Ja runājam par peldkostīmiem, kas sastāv no divām daļām, vērts izcelt, ka aktuāli šogad peldkostīma biksītes iegādāt ar augsto jostas vietu. Izdarot šādu izvēli, vari nošaut zaķi ar diviem šāvieniem – pirmkārt, uzvelkot šādu peldkostīmu, visi uzteiks tavu gaumes izjūtu; otrkārt, varēsi nedaudz paslēpt ziemas laikā izveidojušos riepiņu. No divdaļīgajiem peldkostīmiem jāatgādina arī par klasisku – vienkāršajiem trīsstūrveida bikini.

Raksti un krāsas

Etniskie raksti, elegantas līnijas, ziedošu dārzu elementi un radoši raksti – atkal katra spēs atrast savai gaumei un sirdij tuvāko. Šķiet, arī dzīvnieku raksti nekad nebūs par daudz – seksīgas kaķenes vai interesanti zvīņu raksti – arī tās ir lietas, kuras vērts paturēt atmiņā. Koncentrējoties uz krāsām, jāatminas arī spilgtie un piesātinātie toņi, ar kuriem nekad nevar aizšaut greizi, jo iesauļojies brūns ķermenis, ar garšīgi spilgtiem toņiem, kopā izskatās vienreizēji. Tāpat tendenču noteicēji izceļ oranžo krāsu, taču ar to piesardzīgi – jābūt pārliecinātam, ka tā tev piestāv. Protams, neaizmirsīsim arī par kaut ko gaužām vienkāršu – eleganto melno krāsu!

Peldkostīmu augšdaļu specifika

Lai gan šī aktualitāte mums seko jau kopš pagājušā gada, tā nebūt nav zaudējusi savu šarmu. Dziļie izgriezumi piešķir tā nēsātājai šarmu un valdzinājumu, kā arī diezgan saprātīgu iedegumu.
Pretēji dziļajiem izgriezumiem, izvēlēties var arī gluži citādu peldkostīma modeli, kas tieši nosegs dekoltē zonu un apvīsies ap kaklu.

Tām, kuras nevēlas paliekošu atgādinājumu par peldkostīma lencītēm, jāiegādājas peldkostīms bez lencītēm. Tikai nēsājot to, jāatceras, ka ik pa laikam vajag tomēr pārliecināties, ka viss ir savās vietās.

Kā izrādās, iegādes izvērtēšanā uzmanību var pievērst arī peldkostīmiem, kuru lencītes vēršas tikai uz vienu sānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!