Foto: Publicitātes attēli

Vasarīgais laiks mums lika aizmirst par vējjaciņām, žaketītēm un jakām, taču šī rīta dzestrums lika atminēties, ka pie mājokļa durvīm uz pakaramā tomēr vēl vajag atstāt kādu siltāku drāniņu. Tāpēc, lai iedvesmotu apģērbties ne vien laika apstākļiem, bet arī modei atbilstoši, piedāvājam dažas idejas.

Jāatzīst, ka vasarīgais laiks šajā nedēļā mūs patiesi palutināja un lika atminēties par nesteidzīgajām brīvdienām jūras krastā, taču šī rīta drēgnums noteikti pārsteidza nesagatvotas, jo pa rokai vairs nebija siltā jaciņa, ko paķert, lai nenosaltu. Protams, saule mums jau devusi zaļo gaismu no skapjiem meklēt vasarīgās kleitiņas un sandeles, taču jāatminas, ka pa tvērienam jābūt arī kādai siltākai drēbītei.

Protams, ja diena ir drēgna, tad tomēr jānovērtē vai laika ziņās jāuzlūko, kāda diena plānojas būt. Ja tikai apmākusies, tad izlīdzēsies vien ar kādu jaciņu, bet, ja pa loga palodzēm nedaudz pakšķināt sāk lietutiņš, tad zini, ka varbūt šoreiz vērts izvēlēties kārtīgu lietus mēteli, taču, protams, arī ar to var radīt gaumīgu tēlu.

Tāpat uz pakaramajiem vērts paturēt kādu džinsa vai ādas jaciņu, vai varbūt kādu garāku vasarīgu pusmētelīti – tas viss atkarīgs no pārējā apģērba izvēles un tavas modes izjūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!