Foto: Instagram

Jūnijs ir klāt! Līdz ar jaunā mēneša sākumu, laiks arī jaunām vēsmām garderobē. Kā ierasts, arī šajā mēnesī piedāvājam elegantus tērpus katrai mēneša dienai.

Vasarīgais un siltais laiks mums priecē arvien biežāk, tāpēc, gatavojoties patīkamiem laikapstākļiem, svarīgi neaizmirst par ērtu un brīvu apģērbu. Vārdi "ērts" un "brīvs" nenozīmē vienkāršs un bezgaumīgs – spēlējoties ar apģērbu stiliem, krāsām un modes aktualitātēm, varam izveidot krāšņi vasarīgus un eleganti nepiespiestus apģērbu komplektus.

Jau iepriekš vēstījām, kādus apģērbus ģērbt uz darbu vasarīgajā tveicē, tāpēc šoreiz vairāk pievērsīsimies brīvā laika tērpiem, kad varam izkāpt ārpus darba etiķetes rāmjiem un izvēlēties ko vasarīgāku, piemēram, iekļaujot garderobē blūzītes ar atsegtiem pleciem. Taču vērts atminēties, ka ar laika apstākļiem ir gluži tāpat kā ar bitēm, tāpēc jāpatur prātā arī kāds gaumīgs drēbju komplekts dzestrākām dienām.

Gluži tāpat kā sākoties pavasarim, arī vasarā jācenšas iekļaut garderobē maksimāli krāsainus apģērbus, spēlējoties gan ar toņiem, gan audumu rakstiem un jāmēģina veidot šķietami neparastus tēlus. Ir vasara, tāpēc iztēlei nav robežu! Lūk, vasarīgas idejas iedvesmai!

A photo posted by @gabifresh on May 25, 2016 at 1:13pm PDT

A photo posted by @gabifresh on Apr 14, 2016 at 5:11pm PDT

A photo posted by teerwayde (@teerwayde) on Mar 29, 2016 at 12:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!