Foto: Shutterstock
Nedēļas nogale jau aizsniedzama ar pirkstu galiem, tāpēc arī pelnītā atpūta ir klāt! Iespējams, šodien paredzēts kāds pasākumus, taču vasarīgā tveice nogurdinājusi līdz bezspēkam, un tas, protams, atspoguļojas arī sejā. Lai vienā acumirklī uzfrišinātos gaidāmajam pasākumam un jau būtu ceļa jūtīs, lūk, skaistumkopšanas viltības, kas ļaus izskatīties satriecoši vienā mirklī.

Skaistumkopšanas ierocis – skropstu tuša

Protams, skropstu tuša liks tavām skropstām izskatīties neatvairāmi, taču tikpat labi, to var izmantot arī kā laineri, kurš izcels nogurušās acis. Krāsojot skropstas, nekoncentrējies vien uz pašām skropstām, bet tīši trāpi arī nedaudz uz plakstiņiem – skatiens noteikti būs apjomīgāks. Šis variants arī kalpos kā "avārijas izeja" gadījumā, ja somiņā esošais laineris negaidīti beidzies. Tad var ņemt lainera otiņu un izmantot tušu.

Tonālā krēma stratēģija

Ne vienmēr nepieciešams noklāt tonālo krēmu un izveidot perfekto masku, kas pārklāj seju. Tā vietā – uzklāj to stratēģiski – visbūtiskāk tonālo krēm uzklāt "T" zonā.

Ja esi tonālā krēma lietotāja, tad atceries, ka ir vasara un pietiek vien ar mazumiņu – pārspīlēt nevajag. Un tieši tas arī ietaupīs laiku, lai pēc iespējas ātrāk varētu doties ceļā.

Izcel acis vienā mirklī

Internetā var atrast neskaitāmi daudz video, kas pamāca, kā vien pāris minūtēs izveidot ārkārtīgi valdzinošu skatienu. Taču ne vienmēr arī šīm pāris minūtēm atrodas laiks. Tāpēc, lūk, īsā pamācība. Vispirms nepieciešams plakstiņus apstrādāt ar acu ēnām sev iemīļotajā tonī. Tad laiks lainerim – ar veikliem vilcieniem iezīmējam biezāku līniju, bet tad to ar sūklītī izpludini. Un, lūk, "kaķacis" var panākt arī ar bez ierastajiem teju miljons produktiem.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!