Foto: Instagram
Strauji mainīgās aktualitātes modes pasaulē ar katru brīdi atnes ko jaunu. Tagad aktuāli matos ieviest tā saucamo grafiti stilu.

Tā kā mati ir sievietes skaistāka rota, ne katra ļaujas lielākiem vai mazākiem eksperimentiem ar tiem. Aiziet pie friziera un nokrāsot par pustoni gaišākus matus, un atvadīties no pusotra centimetra matu – tās ir īstas pārvērtības, pie kurām vēl ilgi pēc tam nespējam pierast. Tomēr arvien vairāk dāmu tomēr izvēlas savai ikdienai piešķirt nelielu devu dzīvīguma un krāsu. Mēs esam pazīstamas ar krāsojošajiem matu šampūniem, kuri paredz krāsas izmazgāšanos pēc neilga laika, matu krītu un pieliekamām matu šķipsnām, ko izvēlēties var dažādās krāsās. Tiesa, visa kā jau šķiet gana, tomēr tagad aktuāls kļuvis jauns matu krāsojums – grafiti mati. Gluži kā jau ar jebkuru modes "rozīnīti", arī ar šiem krāšņajiem matiem mērķis ir kļūt citādākai un ielikt savu radošo dvēseli to tapšanā.

Šos neparasti interesantos matu krāsojumus veido ar speciāliem pūšamajiem baloniņiem un šabloniņiem jeb režģiem rakstu veidošanā.

Tāpēc, lūk, dažas krāšņo krāsu sajaukumu frizūras!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!