Foto: Shutterstock
Šķiet, ka ikviena ir ievērojusi tās sievietes, kuras vienmēr izskatās stilīgi un eleganti. Vēl jo vairāk – viņas izskatās šiki, savienojot tādus apģērbu gabalus, ko mēs nekad pat neiedomātos uzvilkt vienlaicīgi. Kad sanāk prātot, kas ir tās lietas, kas šīs modes dīvas padara tik modīgas, jāatceras vien piecas kļūdas, ko nepieļaut. Paldies "Purewow" autoriem par atgādinājumu.

Akla sekošana modei

Jāatzīst, ka mode mainās tik strauji, ka pat dažkārt nespējam izsekot tai līdzi. Tomēr svarīgākais ir tas, ka mēs, šķiet, nekad neredzēsim dīvu, kas ir izmēģinājusi visu un būs pieķērusies vienai konkrētai modes tendencei, nekad to nelaižot vaļā.

Tas ir arī iemesls, kas liek atskārst, ka nav vajadzīgs pakļauties jebkurai modes tendencei, jo ne visām piestāv viss. Ja vien šķiet, ka tev tas nepastāv vai nepatīk – tas nav jāģērbj tikai tāpēc, ka ttā ir modes aktuālā tendence!

Tērpšanās par prieku citiem

Sievietes, kuras pārvalda un saprot modi, ģērbjas sava prieka pēc, nevis cilvēkiem sev apkārt (it īpaši vīriešiem). Modes dīvas apģērbu izmanto kā pašizpausmes instrumentu un ģērbjas tieši tā, kā viņām tas patīk, neskatoties uz to, kā apkārtējie var reaģēt.

Nepareiza izmēra izvēlēšanās

Stilīgākās dāmas labi apzinās kas viņām der, bet ko vajadzības gadījumā vajag pielabot. Vienmēr centies izvēlēties apģērbu nepieciešamajā izmērā. Tomēr, ja kaut kas ļoti iekritis sirdī, bet īstā izmēra nav, atceries, ka ievērojami labāku kopskatu var iegūt vien ar pāris adatas dūrieniem vai gaumīgu jostu. Un nekad nedrīkst izvēlēties apģērbu, kas ir par mazu.

Izvēle par labu modei, ne ērtumam

Ja izvēlēsies apģērbu, kurā nejutīsies ērti, pirmkārt, jutīsies slikti, otrkārt, to pamanīs visi. Ja tev patiesi kaut kas nepatiks, tas viss būs nolasāms tavā sejā. Pirms dodies laukā no mājas, labāk vismaz divdesmit minūtes iejūties apģērbā, ja tas ir jauns un ne reizi nevilkts, lai saprastu, vai šis apģērbs patiešām atbilst tavai būtībai un piestāv tev.

Pavirša izturēšanās pret drēbēm

Kad atgriežamies mājās no garas darba dienas, bieži vien pēc iespējas ātrāk vēlamies ietērpties savā ērtākajā mājas treniņtērpā, veikli atbrīvojoties no apģērba, kas bijis uzvilkts pirms tam. Dīvāna mala, gulta, krēsls vai grīda parasti ir tā vieta, kur attopas tavas drēbes. Tomēr atceries, ka pret drēbēm nevajadzētu izturēties nevīžīgi – novieto tās apģērbam paredzētajā vietā, lai tas kalpotu ilgi un pateicīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!