Foto: Instagram
Pavisam nemanot, ir aizvadīta vasara un pienācis septembris. Neraudāsim gaužām asarām par to, ko nepaspējam padarīt, jo klāt ir jauns mēnesis un jaunas iespējas. Kā ģērbsimies septembrī? Par to, kā ierasts, šoreiz!

Līdz ar sezonas maiņu, klāt pavisam jaunas aktualitātes, ko ieviest arī savā ikdienā un garderobē. Samts, aitas vilnas apkaklītes vējjakām, militārais stils un sportiskais gars, kas pasniegts ar glanci – šīs un vēl daudzas modes tendences raksturo mūsu rudeni.

Protams, nevar aizmirst par nezūdošām klasikām. Rudenīgi sarkanie un oranžie toņi, siltākas, taču tikpat gaumīgas vējjakas, un īsie zābaciņi, kas neļaus kājām nosalt dzestrākos rītos.

Lai arī rudenīgā noskaņa, iespējams, pārņēmusi tevi un nelaiž vaļā, nebaidies atminēties arī vasaras dzīvespriecīgumu, saulainākos apģērbus siltākās dienās un mazo nebēdnīgumu, kuru iekļaut šķietami drūmajā rudens garā. Tas, ka kalendārs vēstī – pienācis septembris, nebūt nenozīmē, ka sirdī un garderobē nedrīkst ik pa laikam atminēties vasaru, ja laiks aiz loga to atļauj.

Lai gaumīgs mēnesis!

A photo posted by M I N J I A (@minjiablog) on Aug 8, 2016 at 1:53pm PDT

A photo posted by @stylefilesplus on Aug 21, 2016 at 9:11am PDT

A photo posted by Gabi Gregg (@gabifresh) on Aug 31, 2016 at 7:55pm PDT

A photo posted by Gabi Gregg (@gabifresh) on Jul 19, 2016 at 6:22pm PDT

A photo posted by @stylefilesplus on Aug 3, 2016 at 9:25pm PDT

A photo posted by M I N J I A (@minjiablog) on Jul 5, 2016 at 1:34pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!