Puse no 2017. gada jau gandrīz aizvadīta, tomēr vēl ir laiks pieņemt šī gada aktualitātes un ieviest tās savā garderobē. "Glamour" stila eksperti atgādina par būtiskāko modē šogad.

Ikdienišķas platformas kurpes. Laiks aizmirst par mīļākajām laiviņām bez papēžiem, un vismaz kādu dienu pieskaņot tērpam ērtas platformas kurpes, ko vilk arī ikdienišķā skrējienā, nevis tās atcerēties tikai svētku reizēs.

T-krekli ar uzrakstiem. Lai arī bravūrīgi vai iedvesmojoši uzraksti uz apģērba pasauli neglābj, tie noteikti popularizē kādu domu, kā arī raksturo tevi. Tas ir veids, kā izcelties.

Stīvas žaketes. Arī žaketes ar cietiem un izteiksmīgiem pleciņiem ir šī gada trends. Kombinācijā ar zīmuļsvārkiem izskatīsies gana pieklājīgi.

Sporta apavi jebkādam apģērbam. Ja vēl neesi pieņēmusi šo ilgi slavas saulītē gozējošos aktualitāti, ir pēdējais laiks. Izvēlies sporta apavus, ko vari kombinēt ne tikai ar sportisku tērpu.

Platas bikses. Protams, no visa zināmā un ierastā kā, piemēram, "skinny" tipa džinsiem atvadīties nav nemaz tik viegli. Bet kā "Viņa" lasītājām stāstīja arī modes blogere Agnija Grigule, laiks iegādāties platākas bikses, aizmirstot par uzspīlētajiem džinsiem.

Blūzītes bez vienas piedurknes. Blūzes bez vienas piedurknes vai topiņi ar vienu atsegtu plecu kombinācijā ar kruzuļiem un cakām ir viena no aktualitātēm, kas nupat ir atgriezusies, kaut bija ilgus gadus piemirsta.

Rozā krāsa. Kā stāstīja arī stiliste Lolita Graudiņa, rozā šosezon ir topā, tādēļ izvēlies sev tīkamāko toni un iegādājies apģērbus un aksesuārus šajā krāsā bez raizēm.

A post shared by Let'tsTrend (@letstrending) on Dec 26, 2016 at 9:57am PST

Sportisks stils. Arī sportiska stila apģērbi nav zaudējuši savu aktualitāti no pērnā gada. Vēl joprojām tas nav apģērbs, ko ģērbt, nodarbojoties tikai ar sportu, bet to var izvēlēties pat uz brīvāka stila saviesīgiem pasākumiem!

Līniju spēles. Melnās un baltās līniju spēles ir nezūdoša klasika, tomēr šajā gadā vari sevi izaicināt mazliet vairāk, un kombinēt apģērbus ar daudz izteiksmīgākām un košākām līnijām.

Mirdzums. Zīdīgais mirdzums nudien vairs nav paredzēts tikai naktskrekliem. Karstās vasaras dienās nekautrējies uzģērbt kaut ko plānāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!