Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka randiņi, jo īpaši – pirmie, rada ne tikai priekpilnu pacilātību, bet arī stresu. Šai sakarā, lai mazinātu nepatīkamās sajūtas un novērstu jebkādu pārpratumu iespējamību, ir vērts pievērst uzmanību ne tikai randiņa norises vietai, bet arī ēdieniem, ko, ja dosities, piemēram, uz restorānu, baudīsi. Izvairies no vēdera pūšanās, zobos iestrēgušu ēdiena palieku neuzkrītošas ķeksēšanas un citām nebūšanām, atsakoties no turpinājumā minētajiem produktiem, ko nudien nav vērts izvēlēties romantiska vakara gaitā. Randiņu romantikai nedraudzīgos produktus piedāvājam gan balstoties pašu pieredzē, gan apkopojot portāla womanitely.com ieteikumus.

Spināti

Vairums no mums, cītīgi ievērojot diētu un sekojot līdzi uzņemto kaloriju daudzumam, no dzelžainajiem ēdienkartes ierobežojumiem neatkāpjas pat randiņu laikā. Taču, ja izvēlēsies viduklim tik draudzīgo spinātu zupu, smūtiju vai salātus, tu riskē iedzīvoties maltītes atstātos nospiedumos uz zobiem vai starp tiem, kā arī vairums vīriešu atzīst, ka sievietes valdzinājums viņu acīs mazinātos, redzot, kā randiņa partnere vakara gaitā iztiek vien ar biedējoši veselīgu zaļu kokteili, liekot viņiem justies neērti par pašu pasūtīto pamatēdiena porciju.

Pesto

Lai gan pesto lieliski garšo, tas satur ne tikai daudz kaloriju, bet arī spēcīgi smaržo. Turklāt tajā esošie sastāvdaļu gabaliņi viegli ieķeras zobos, mums to pat nejūtot. Šis gardums viennozīmīgi ierindojams neērtāko maltīšu klāstā!

Asi ēdieni

Ja neesi asu garšvielu cienītāja, diezin vai randiņš ar tik simpātisko vīrieti būs piemērotākais laiks savu uzskatu pārbaudīšanai un garšas kārpiņu izaicināšanai. Asās garšvielas (īpaši, ja tās ir krietni spēcīgākas nekā rēķinies) var izsaukt acu asarošanu, deguna tecēšanu un sejas piesarkšanu, tev pašai cīnoties ar mokošu svilināšanas sajūtu.

Hamburgeri

Lai gan ir dzirdēti nostāsti par pētījumiem, kas apgalvo, ka atklāta pareizākā to ēšanas tehnika, hamburgeri ir un būs ēdieni, kurus nav iespējams baudīt gan estētiski, gan salīdzinoši ātri, īsi iecerētai maltītei neievelkoties stundas garumā.

Gadījumā, ja tomēr vēlies randiņa laikā baudīt hamburgeru, nodrošinies ar nazi un dakšiņu, pretējā gadījumā attapsies ar noķēpātu zodu un galda virsmu vai, ļaunākajā gadījumā, hamburgera mērces rotātiem svārkiem un pie piedurknes pieķērušos salātlapu.

Piena kokteiļi

Vairums no mums cieš no laktozes nepanesamības vieglākā vai smagākā tās formā – vēdera burbuļošana, gāzes vai pat caureja nekādi nesader ar aizraujošu un romantisku vai aktīvu tikšanos ar sev simpatizējošu vīrieti. Tāpēc izvairies no piena produktiem, kā arī iecienītās kapučīno vai lattes tases.

Zupas

Līdzīgi spageti, arī zupu nav iespējams apēst, lieki neknakstoties ap šķīvi, reizē uzturot sarunu un nenolejot zodu vai nepārkāpjot etiķetes noteikumus. Gadījumā, ja tomēr ļoti, ļoti vēlies to baudīt, izvēlies biezzupu vai gulašzupu, kas konsistences ziņā būs krietni pateicīgāka.

Protams, iepriekš minētie produkti var izsaukt sašutuma vētru, jo ēst taču drīkstam visu, ko vēlamies, savukārt, ja ar to nav mierā vīrietis, tā ir viņa izvēle, tomēr iespēja baudīt maltīti nepiespiestā gaisotnē, necīnoties ar zobu spraugās iesprūdušiem zaļumiem vai zivju asaku zvejošanu no šķīvja, pirmajos randiņos patiešām var noderēt.

Bet, ja nu tomēr esi iemanījusies uz kleitas uzmest arī griešanai tik pateicīgo picas šķēli vai notašķīt galdautu, pasmejies par savu neveiklību, novērtē partnera atklātību, viņam to tev pasakot, un lieki par to nesatraucies - arī sievietes ir tikai cilvēki, un šādas kļūmes laiku pa laikam gadās mums visiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!