Foto: PantherMedia/Scanpix

Katru sestdienu līdz pat Saulgriežu jogas un mūzikas festivālam Kronvalda parkā pulksten 10 no rīta norisināsies bezmaksas jogas nodarbības, ko apmeklēt aicināti kā jogas praktiķi, tā visi tie, kas vēlas jogu "pielaikot", izmēģinot to pirmoreiz. Turpmāko četru nedēļu laikā ik sestdienas rītu būs iespēja piedzīvot dažādu pasniedzēju vadītas jogas nodarbības atšķirīgās tehnikās, iepazīties ar jogas pasniedzējiem, kā arī vairāk uzzināt par gaidāmo festivālu, kas šogad norisināsies no 17. līdz 19. jūnijam Siguldā, informēja pasākuma koordinatore Kristīne Jonīte-Jurkēviča.

Pirmā nodarbība, kurā ar kundalini jogas pamatiem ļāva iepazīties pasniedzēja Jolanta Vasermane, jau notika 14. maijā.

21. maijā kundalini jogas nodarbību vadīs Jānis Zušmanis.
28. maijā ikviens gaidīts uz nava flow jogu kopā ar Kristīnu Tangneju (Christina Tangney).
4. jūnijā hormonu jogas nodarbību vadīs Karīna Kliesta.
11. jūnijā – hatha joga sirds atvērtībai (Ajengār tradīcijā) kopā ar Ilzi Dzenovsku.

Ikviens interesents tiek aicināts uz nodarbībām ņemt līdz jogas paklājiņu, ģērbties laika apstākļiem piemēroti, kā arī parūpēties par atbilstošu dzērienu – siltu tēju vai ūdeni.

Festivāla organizatori "Pielaiko jogu parkā" dalībniekiem ir sarūpējuši pārsteigumus. Lietus laikā jogas nodarbība nenotiks.

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls piedāvā unikālu iespēju – vienuviet sastapt pasaules jogas praktiķus, iedvesmoties sevis izzināšanai, piedzīvot Saulgriežu enerģijas mistēriju un atrast domubiedrus.

Festivāla programma atrodamas "Jogasfestivals.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!