Foto: Shutterstock
Neviens no mums nav simtprocentīgi patiess – kaut kas vienmēr tiek nepateiks un noklusēts. Tomēr ir lietas, ko apzinās visi, bet tomēr skaļi paust izvairās lielāka daļa cilvēku. Turpinājumā piecas no tām!

Dvēseles radinieki nepastāv

Mūžīga ir bijusi diskusija par otrajām pusītēm, kuras ir radītas viena otrai. Detaļās, šķiet, ieslīgt nav vērts, bet kodolīgi paskaidrojot – kaut kur uz pasaules ir tavs dvēseles radinieks jeb cilvēks, kas radīts tieši tev.

Vai tiešām tā ir taisnība vai tikai vientuļo cilvēku aizbildinājums?

Ar matemātikas lādiņu talkā nāk grāmatas "What If? Serious Scientific Answers To Absurd Hypothetical Questions" autors Rendals Manro. Viņš stāsta sekojošu situāciju: "Iedomājies, ka dienā ar tavu skatienu sastopas 30 vai 40 svešinieki. Pastāv iespēja, ka tikai desmit procenti no tiem būs tavā vecuma grupā. Tu vari sastapties ar 50 tūkstošiem svešinieku savā dzīves laikā. Bet atceries – tavā priekšā būs tikai pusmiljons cilvēku. Kas nozīmē, ka savu izredzēto tu vari atrast tikai vienā no desmit tūkstošiem dzīvju." Izklausās diezgan nereāli, bet tas tikai tāpēc, ka tas arī ir nereāli, uzsver "Bustle", kas atšķetinājis un izcēlis Manro teikto.

Iespējams, šķiet, ka tikai tev vienīgajai piespēlētas šādas negodīgas kārtis un ticība vienīgajai mīlestībai, patiesībā ar šādu pārliecību pasaulē mājo daudz vairāk cilvēku, nekā tu spēj iedomāties.

Lai arī kā būtu, jau reiz šo tēmu pacēlām, skaidrojot, ka ne visi ir radīti attiecībām. Un ne visi, kas ļoti vēlētos apprecēties un izlolot bērnus, to arī spēj piedzīvot.

Izskatam ir nozīme

Foto: Shutterstock

Dzīves nenovērtēšana...vai ieslīgšana otrajā grāvī

Foto: Shutterstock

Neviens nav pārliecināts par savām izvēlēm

Foto: Shutterstock

Veiksme pie tevis neatnāks vienas nakts laikā

Foto: PantherMedia/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!