Foto: Unsplash

Vai meklē jaunu veidu, kā pelnīt naudu? Iespējams, esi kādreiz apsvēris iespēju savu īpašumu – viesu māju, māju, dzīvokli, varbūt pat istabu – piedāvāt īstermiņa īrei vietnē "Airbnb"? Tad tu neesi viens! Patiesībā, kļūstot par "Airbnb" saimnieku, paveras plašas iespējas jautrā un ērtā veidā iepazīties ar jauniem cilvēkiem un, protams, nopelnīt naudu. Tomēr šis bizness nebūt nebūs rožu dārzs! Kas jāsaprot jau laikus?

Sāksim ar to, ka, jā, šis, bez šaubām, ir lielisks veids, kā piepelnīties. Tomēr tas nebūt nav tik vienkārši, kā varētu šķist. Patiesībā, kā jau noskaidrojām "Delfi" rakstā "Brīva istaba, kāpēc gan nepelnīt ar to naudu? 'Airbnb' ieguvums un posts", viesu izmitināšana prasa daudz smaga darba. Gan sagatavošanās posmā, gan vēlāk.

Bet, lai kļūtu par veiksmīgu saimnieku, nepieciešams ne tikai uzrakstīt pievilcīgu un uzrunājošu "Airbnb" sludinājuma tekstu, pievienot skaistas, stilīgas fotogrāfijas vai iegādāties jaunu gultas pārklāju. Tas tomēr prasa zināmu darbu. Lai gan tas, visdrīzāk, būs gandarījuma pilns darbs, tas tomēr būs darbs. Primāri domājot par mājas uzturēšanu, uzkopšanu, saziņu ar viesiem, mārketingu, nodokļiem... Un tā šo sarakstu varētu turpināt un turpināt. Turklāt, pašsaprotami, nebūs vienas formulas, kas noteiks, cik tad galu galā saņemsi par šo darbu – ienākumi var krasi atšķirties atkarībā no tā, kur īpašums atrodas, cik bieži tas tiek piedāvāts īrē un cik bieži to vispār izīrē, tāpat no mājas kvalitātes un papildus sniegtajiem pakalpojumiem.

Vai mans īpašums maz ir piemērots?

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!