Foto: Vida Press
Radošiem cilvēkiem ir nepieciešama sava telpa un vieta, kur izpausties, turklāt, tai jābūt ne tikai mājīgai, bet arī iedvesmojošai. Amerikāņu aktieris un režisors Džozefs Gordons-Levits savā jaunajā mājoklī apvienojis visas šīs nepieciešamības un vēl vairāk, lai varētu šeit baudīt laiku ārpus filmēšanas laukumiem.

Lai arī vairums amerikāņu aktieru mājokļos vērojama greznība, spožums un bagātība, tad Džozefa Gordona-Levita jaunā mājvieta liecina, ka arī vintage stila iekārtojums var būt pa prātam sabiedrības krējumam.

Izrādās, aktiera 350 kvadrātmetrus plašo mājokli veidojis arhitekts Paul Revere Williams jau tālajā 1940. gadā, un dažas vēsturiskās liecības saglabājušas līdz pat mūsdienām, piemēram, sijas griestos un medus toņa grīdas segums. Aktiera mājoklis iekārtots ar priežu koka virtuvi un ēdamistabu, trim guļamistabām, četrām vannasistabām, kamīna zāli un vairākām atpūtas telpām. Ja ne dabiskā koka krāsa, tad baltie toņi ir otra raksturīgākā īpašība šim mājoklim, taču gaumīgā salikumā tas nebūt neizskatās slikti, par ko mēs katrs varam pārliecināties. Aktieris neiztiek arī bez sava personīgā peldbaseina, kas ierīkots ārā, tāpat arī par terasi svaigā gaisā nav aizmirsts. Par šo vintage stila mājokli aktieris samaksājis gandrīz trīs miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!