Foto: Vida Press
Vēl nesen amerikāņu modele, aktrise un dziedātāja Karmena Elektra lepojās ar savu Vidusjūras noskaņas mājokli Holivudā, taču nu nekustamo īpašumu mākleri ziņo par īpašuma pārdošanu.

Aplūkojot mājokļa fotogrāfijas, rodas iespaids, ka tās tik tiešām uzņemtas kādā Vidusjūras piekrastē, taču patiesībā tas atrodas pašā Losandželosas sirdī. Kā jau vairums slavenību mājokļi, arī šis neizceļas ar mazām platībām – kopumā tas sasniedz vairāk, kā 480 kvadrātmetrus un tā cena pārdošanā ir nedaudz virs 2,6 miljoniem ASV dolāru.

Kā ziņo mākleri, mājoklis ir tikko no jauna iekārtots ar jaunām mēbelēm, taču izkārtojums un noformējums palicis nemainīgs. Mājas apdare nedaudz atgādina Grieķijas tipa mājas, jo krāsojums ir ļoti gaišs, bet jumts brūns. Arī mājas pagalms un robeža veidota ļoti saskaņotos toņos, ievērojot Vidusjūras noskaņu. Lai arī mājas ārpuse liecina, ka arī iekšpuse būs romantiska un varbūt pat ar provinces stila iekārtojumu, patiesībā tas ir ļoti moderns ar nelieliem Vidusjūras cienīgiem akcentiem.

Šim Holivudas mājoklim raksturīgs gaišs sienas krāsojums, griesti ar koka brusēm, flīžu vai koka grīdas, un logi ar vairākām rūtīm. Īpašu noskaņu mājoklim piešķir balkoni, ka šeit nudien nav žēloti. Protams, kā jau slavenību cienīgā Holivudas mājas pienākas, arī šeit ir baseins un relaksējoša atpūtas zona ar mīkstu dīvānu ārā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!