Foto: City24.lv

Vecrīgas romantiskajām, veclaicīgajām ieliņām un ēkām piemīt savs neatkārtojams šarms, kas apbur gan vietējos iedzīvotājus, gan pilsētas viesus. Ievērības cienīgas ir ne vien vēsturisko un jaunuzcelto māju fasādes, bet arī skaistie mājokļi, kas iekārtoti ēkās. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv piedāvā apskatīt piecus stilistiski atšķirīgus dzīvokļus Vecrīgā, kas tiek piedāvāti pārdošanā.

Šikais trīslīmeņu dzīvoklis

Foto: City24.lv

Pašā Vecrīgas sirdī, Kaļķu ielā pie Līvu laukuma, atrodas plašs un saulains dzīvoklis, kas izvietots trīs līmeņos. Ekskluzīvā dzīvokļa pirmajā līmenī ir plaša viesistaba, kas apvienota ar virtuvi, otrajā līmenī – divas eleganci un jutekliskumu izstarojošas guļamistabas, kurās mājokļa saimniekiem justies kā personīgajā oāzē. Savukārt trešajā līmenī ir iekārtota romantiska, gaumīga atpūtas istaba, kurā gaisma iespīd no jumta logiem. Dzīvoklis ir iekārtots gaumīgi, tomēr tajā pašā laikā arī gana netradicionāli, jo ierasto neitrālo krāsu vietā izvēlēti piesātināti, kaislīgi, bet tajā pašā laikā romantiski krāsu toņi.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Dzīvoklis ar pasakainu balkonu

Foto: City24.lv

Izsmalcinātība un ģeometriskas formas – šie ir apzīmējumi, ar kuriem varētu raksturot eleganto mājokli Vecrīgā, Kungu ielā. Plašais piecistabu dzīvoklis atrodas jaunuzceltā namā, un tā vērtība laika gaitā tikai pieaugs. Skaistajā dzīvoklī iespējams ierīkot kamīnu, tam ir koka logi, ozolkoka ārdurvis, kā arī franču balkons, kas nudien ir pievienotā vērtība, jo no tā paveras skaista ainava uz vecpilsētu.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Miera oāze starp Rīgas bulvāriem

Foto: City24.lv

Vāgneru apartamenti – šāds nosaukums dots projektam, kas atrodas skaistā vietā - R.Vāgnera un Teātra ielas krustojumā. Lai arī varētu šķist, ka Vecrīgā valdošās rosības dēļ šajā mājoklī varētu trūkt miera, tā nebūt nav – tā kā apartamenti atrodas mājīgā un klusā ielā, mājoklis ir pasargāts no vecpilsētas trokšņiem un tajā droši var izbaudīt atpūtu.

Unikālie divstāvu apartamenti sastāv no plašas un gaišas viesistabas, ērtas virtuves, modernas vannasistabas, kā arī mājīgas guļamistabas dzīvokļa otrajā stāvā. Pieminēšanas vērta ir arī apartamentiem piederošā terase, no kuras mājokļa iemītnieki varēs baudīt aizraujošu skatu uz Vecrīgu.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Zeltītais greznums

Foto: City24.lv

Plašais divistabu dzīvoklis Kungu ielā gluži vai laistās zeltā. Spoguļi ar zelta rāmjiem, mirdzošas, zeltītas lampas neparastās formās, tapetes ar zelta elementiem, kas spēj atstarot gaismu – šīs detaļas mājoklim spējušas piešķirt eleganci un greznību. Gandrīz karaliskajā studijas tipa dzīvoklī, kas atrodas jaunajā projektā ''Rīdzenes Rezidence", ir iebūvēta virtuve un ekskluzīvas mēbeles.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Dzīvoklis, kur dzīvo izsmalcinātība

Foto: City24.lv

Prestižajā Kaļķu ielā piedāvā iegādāties tikpat prestižu mājokli. Proti, tur atrodas ekskluzīvs trīsistabu dzīvoklis ar augstajiem griestiem un izsmalcinātu iekārtojumu. Kristāla lustras, dizaina mēbeles, virtuves iekārta no Itālijas, marmora grīdas un ar rokām darinātie griestu rotājumi šim dzīvoklim piešķir gandrīz vai aristokrātisku auru. Ievērības vērti ir arī skaistie skati uz Melngalvju namu, kas paveras no dzīvokļa logiem un balkona.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!