Foto: Publicitātes foto
Iedzer aliņu pie Moe, paķer kādu Krastijburgeru un dodies iepirkt nedēļas pārtikas krājumus uz Kwik-E-Mart pie Apū. Ja pēdējos gadus skaties animācijas seriālu Simpsoni, tad noteikti kādreiz esi vēlējies paviesoties notikumiem bagātajās Springfīldas ielās. Tagad šāda iespēja tiek dota ikvienam seriāla cienītājam un interesentam.

Pirms pāris nedēļām Universal Orlando izklaides parkā Floridā tika atklāta gandrīz 3000 kvadrātmetrus plaša Simpsonu Springfīlda. Springfīldas izveidotāji ir ļoti rūpīgi strādājuši pie visām detaļām, piemēram, Simpsonu Duff alus receptes izstrādes, Krastijburgera sastāvdaļām un policistu un Homēra iecienīto virtuļu izmēra. Lai gan Duff ražo alu, kas nopērkams arī Latvijā, Simpsonu Springfīldai ir brūvēts speciāls, unikāls alus, kas nopērkams tikai Universal Orlando parkā.

Springfīldā ir neierasta ēdienkarte, ierodoties Moe bārā vari pasūtīt galvas izmēra rozā virtuli, vistas vafeļu sviestmaizi un pat Liesmojošo Moe, kura īpašā sastāvdaļa (vismaz seriālā) ir klepus sīrups. Moe bārā varēsi arī uzspēlēt biljardu, izmērīt saderību ar savu sirdsāķīti Love tester automātā vai klausīties, kā bārmenis saņem joku zvanu no Bārta Simpsona.

Simpsonu tēli ir atdzīvojušies un Springfīldā varēsi satikt viņus visus. Droši vari doties uz Universal Orlando ar visu ģimeni, jo mazākajiem apmeklētājiem tiek piedāvāti jautri izbraucieni ar karuseļiem. Katrā ziņā Springfīlda ir vieta, kur aizmirst visas rūpes un atļauties uzvesties arī nedaudz muļķīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!