Dziedātāja Liene Greifāne pašlaik dzīvo un mācās Maskavā. Viņai šī lielpilsēta ļoti patīkot, tāpēc Liene iesaka arī citiem dažas no savām iecienītākajām vietām, ko apskatīt Krievijas galvaspilsētā.

Vasarā viņa noteikti iesaka aizbraukt uz Gorkija parku un krastmalu. "Tur ir tādā dzīvība! Parkā notiek desmitiem dažādu bezmaksas aktivitāšu – vakaros un naktīs pingponga mači, skrituļošanas un skeitborda sacensības, volejbols, visos stūros dejas – dzīvība kūsā, un ir ļoti skaisti."

Vajadzētu apskatīt arī Maskavas Zooloģisko dārzu. "Ieejas biļete maksā apmēram septiņus eiro, bet tas ir tā vērts. Tas ir pašā centrā, viss tur ir skaists, daudz dzīvnieku, mazi strautiņi, – ļoti romantiski un ģimeniski."

Vēl Liene iesaka apmeklēt Krievijas izstāžu centra (VDNH) muzejus, kur ieeja ļoti bieži esot bez maksas. "Man ļoti patika Kosmonautu muzejs, jo tu ieej tur un tiešām saproti, ka tā ir tā "muca", kurā viņi dzīvoja! Tas ir tas kosmosa kuģis! Viss šķiet mazāks, nekā esi iedomājies. Tas ir unikāli – to visu redzēt, jo pie mums Latvijā nekā tāda nav!"


Ja ieinteresējis brauciens uz Maskavu, šeit atradīsiet vēl citus padomus, ko tur apskatīt.

Visu raidījumu skatieties televīzijā "360TV" raidījumā "Hobiju sestdiena" vai mobilajā aplikācijā "Shortcut".

Savukārt par Lienes Greifānes plāniem Maskavā lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!