Par šo gadījumu pirms pāris gadiem man pavēstīja kāds labs paziņa. Ar viņa enerģētiskajām spējām es biju labi pazīstams un tāpēc man viņa stāstam neticēt nebija nekāda pamata. "Viendien braucu tramvajā - sēdēju un lasīju laikrastu. Pēkšņi sajutu dīvainu neērtības sajūtu, diskomfortu. Apskatījos apkārt – nekā īpaša. Pievērsos savām iekšējām sajūtām un pavisam negaidīti apjautu, ka enerģija manā ķermenī necirkulē kā parasti - tā lēnītēm "satek" ķermeņa labajā pusē mazliet augstāk par celi un… lēnām "aizplūst" no manis. Kā ūdens no cauras polietilēna kulītes…
Un tajā punktā tāda kā dedzinoša sajūta. Skatos, un tieši tur man ar celi pieskārusies apmēram piecdesmitgadīga sieviete. Atvirzījos nostāk. Bet - kas tev deva! Arī sieviete pavirzījās un vēl ciešāk piespiedās pie manas kājas. Oho! To nu gan neļaušu! Un es izdarīju to, ko līdz šim brīdim nožēloju. Viegla manipulācija ar enerģiju un... sieviete pielēca kājās ir kā būtu saņēmusi strāvas triecienu. Ciešs, naidīgs skatiens, un viņa izkāpa tuvākajā pieturā. Tagad es, protams, saprotu, ka nekas nemainījās no mana enerģētiskā sitiena. Es tikai vairoju naidu šajā pasaulē. Šī sieviete - vampīrs diezin vai kļūs labāka, varbūt uzmanīgāka savos tumšajos darbos - tas gan. Un ne man viņu nosodīt, viņa pati sevi sodīs..."

Es atcerējos šo stāstu tāpēc, ka daudzi interesējas par enerģētiskajiem vampīriem un vaicā, kā pret tiem aizstāvēties.

Uzreiz gribu jūs nomierināt: apzināta energovampīrisma izpausmes, kas līdzīgas aprakstītajam gadījumam, ir visai reti gadījumi, tāpēc nevajadzētu krist izmisumā. Daudz biežāk (gandrīz ik dienas) mēs sastopamies ar neapzinātu vampīrismu - enerģētisku parazītismu. Kas tas tāds? Katram no mums ir enerģētiskā bada periodi (pēc slimības, smaga darba, stresa situācijām). Mēģinot papildināt strauji rūkošos spēkus, kāds dod priekšroku savu spēku atjaunošanai Dabā, bet citi - iet ļaudīs...

Energovampīrismā - Savienoto trauku likums

Kāds ir energovampīrisma mehānisms? Vai atceraties fizikas stundas? Ja ar caurulīti savieno divus traukus, tad šķidruma līmenis tajos izlīdzinās (Savienoto trauku likums). Tieši tas pats notiek ar cilvēkiem. No cilvēka ar augstu dzīvības spēku līmeni šī enerģija tūliņ plūdīs pie vājākā - ar zemāku enerģijas līmeni. Ka tikai bijusi "caurulīte"... Izrādās, nav nemaz tik sarežģīti tādu atrast, sameklēt, izveidot. Vienkāršākais veids - tiešs fiziskais kontakts, saskarsme. Taču cilvēki apmainās ar enerģiju, ne tikai pieskaroties viens otram fiziski. Ikdienā saskaras cilvēku auras - energoinformatīvās čaulas, apvalki. Aura ir aizsargekrāns, kas neļauj svešai enerģijai tā vienkārši nokļūt pie cilvēka. Taču, kad cilvēks izrāda par otru cilvēku interesi, cenšoties uztvert un saprast kaut ko, viņa aura it kā atveras. Intuitīvi to jūtot, biovampīrs atrod iespēju pievērst jūsu uzmanību sev, lai jūsu aurā atvērtos "durvis" enerģijas noplūdei.

Melnās maģijas ciniskās pamācības

Viena no pašām ciniskākajām melnās maģijas grāmatām, kādu vien esmu turējis rokās, atklāti iepazīstina, kā rosināt cilvēcisko ziņkāri. "Ierosiniet zemapziņā uzmanību un puse kaujas jau būs uzvarēta... Puspatiesība, apzināta noslēpumainība, mīklainība diezgan ātri sagatavos vajadzīgo "augsni", lai "upura" interese būtu tiktāl sakāpināta, ka tas sāk tērēt savu enerģiju nepacietības emocijām..." Tātad iegaumējiet: pati pirmā energovampīra vēlme - kaut uz brīdi pievērst sev uzmanību. Bet ar to nav diezgan. Vampīram vajag nonākt ar jums enerģētiskā kontaktā, tas ir, novest jūs līdz sev vajadzīgajam stāvoklim, jo cilvēka aura piemīt vēl viena brīnišķīga īpašība: tā var uztvert tikai sev "radniecīgu" enerģiju. Tāpēc vampīrs visiem spēkiem centīsies panākt "upura" enerģijas atbilstību savējai. Tās ir zemas enerģijas - viņam vajag jūsu uzbudinājumu, agresivitāti, bailes, nemieru, rosīšanos...

Gandrīz katrā kolektīvā var satikt cilvēkus, kas it kā ieprogrammēti uz konfliktiem. Viņi nokļūst uzmanības centrā, ap viņiem uzreiz rodas tāda kā agresijas un neiecietības atmosfēra, kas izsūc no apkārtējiem dzīvības spēkus. Ar viņiem kopā būt nav patīkami. Draugu viņiem parasti nav, tāpēc, ka sadzīvot ar enerģētisko "agresoru" var vai nu ļoti spēcīgs donors, vai vēl lielāks vampīrs.

Konfliktētājam tuvi ir arī citi energo parazītu veidi, piemēram, "tirāni", kas uzdzen bailes padotajiem un tā piesaista sev uzmanību, panāk, ka kāds sadusmojas vai apvainojas, tādā veidā liekot atdot savu enerģiju.

Aizsargāties ir jums pa spēkam!

Jūs vēlaties aizsargāties no šāda agresora? Tas ir jums pa spēkam! Neiesaistieties ar to konfliktos, pat ja jūs īpaši provocē: jūsu aizkaitināmības un dusmu izpausmē no jums aizplūst dzīvības spēks. Neatriebieties, neatbildiet ar ļaunu! "Zobs pret zobu" - tas ir drošs ceļš kā pašiznīcināties!

Viktors Igo kādreiz teicis: "Ja kāds tevi aizvainojis, atriebies vīrišķīgi. Paliec mierīgs - un tas būs tavas atriebes sākums, un pēc tam piedod, - un tās būs viņa beigas." Tīra sirdsapziņa, dvēseles miers, nesavtība, augsti garīgi mērķi un ticība Dievišķai aizsardzībai - tā ir jūsu neievainojamības garantija. Atcerieties, ka augstu garīgu enerģiju biovampīrs uzņemt nevar!

Kā aizsargāties pret bioivampīriem? Lūk, dažas rekomendācijas:

  • Turieties tālāk no nepatīkamām vietām un lieliem ļaužu pūļiem, īpaši, ja tie ir uzbudināti (mītiņi, demonstrācijas, roka koncerti) vai ar pazeminātu paškontroli (dzērāji, narkomāni).
  • Centieties izvairīties no kontaktiem ar cilvēkiem, kas nav jums patīkami. Bet ja ar tiem gadās darīšanas, neskatieties acīs - tas ir pats spēcīgākais energoapmaiņas kanāls. Mierīgs, pašpārliecināts līdz bezkaunībai, uzmanīgs skatiens, ko vampīrs raida tieši jūsu acīs - un jau sākas jūsu enerģijas noplūde. Izvairieties no šāda veida "acu divkaujām".

• Neatklājiet savu enerģētiku "aizdomīgiem" ļaudīm. Satiekoties ar viņiem, rokas turiet sakrustotas uz krūtīm vai sakrampējiet tās iepretim saules pinumam. Arī kāju pēdas ieteicams turēt kopā. Tā jūs nobloķēsit savu enerģiju un padarīsit grūti pieejamu.

Mīļie "pielipēji"

Līdz šim mēs runājām par jums nepatīkamiem cilvēkiem. Taču nereti enerģijas parazīts ir jums tuvs cilvēks - radinieks, draugs, mīļākais... Vairāk vai mazāk apzināti tas smeļas dzīvības spēkus no partnera, kuram sirsnīgi pieķēries, ar kuru tam ir "labi". Tur, kur pastāv "dīvainas" pieķeršanās, ir viegli atklāt, redzēt, ieraudzīt upuri - slimīgs izskats, bālums, vājums, ātra nogurdināmība.

Viena paziņa sūdzas, ka viņas meitu, studenti, burtiski apcēlusi kursa biedrene: "Šī draudzene stundām ilgi sēž pie mums mājās un atņem manai meitenei milzumu laika, bet galvenais - spēkus. Pēc viņas vizītēm meita izskatās slima un nelaimīga. Taču parādīt viņai durvis nevar - draudzene taču."

Ir tāda energoparazītu suga kā "pielipēji". Tie seko jums visur, aizrādot, draudot, paredzot. Viņiem piemīt apbrīnojams talants - no viņiem nevar tikt vaļā! Atšķirībā no "agresora", "pielipēji" var būt pat simpātiski, tāpēc iesākumā nemaz neizraisa aizdomas. Taču pēc kāda laika "upuris" sāk justies neērti, viņa iekšējā brīvība ir ierobežota. "Pielipējs" tā nobloķē ar savām problēmām un pārdzīvojumiem, ka nejūties no visa tā brīvs arī viņa prombūtnē. No bioenerģētikas viedokļa tā notiek jūsu auras bloķēšana un nomaiņa ar "pielipēja" auru.

Nogurdinošie "nīgrie", "nīdētāji" un "pļāpas"

Pie energoparazītiem pieskaitāmi arī "nīgrie", kas nogurdina un kaitina jūs ar saviem lūgumiem vai nenotikušu notikumu sīkumiem. "Pielipēju" paveids ir arī "raudātāji" jeb "nīdētāji". Viņu galvenais uzdevums ir atrast jūsu līdzjūtīgo plecu, uz kura izraudāties. Un "nīdētājam" iemesls, par ko paraudāt, atradīsies vienmēr: slikta veselība, ģimenes kolīzijas, darba problēmas, inflācija, dumjie politiķi... Ar saviem vaidiem, nepamatotajām bailēm no visa, kas nav viņu prātam saprotams, viņi burtiski paralizē cilvēku ar vājākiem nerviem. Ir vēl kāds īpašs energovampīra tips - "pļāpas". Ar savu pļāpāšanu, caur jūsu uzmanību viņi paņem no jums enerģiju.

Kā rīkoties, sastopoties ar šādiem biovampīru tipiem? Ja jums ir darīšana ar panikas cēlāju - palieciet mierīgs, nekrītiet panikā. Pļāpām neuzdodiet liekus jautājumus, nīdētājiem paceliet garastāvokli, rosiniet viņos optimismu. Nepadodieties pseidohumānismam - neveiciniet, nestimulējiet, neatbalstiet šāda veida vampīrismu, ja redzat, ka panikas celšana, nīdēšana vai pļāpāšana kļūst par jūsu paziņas dzīves veidu. Jūsu līdzjūtība var būt pazudinoša abiem.

Pats labākais veids, kā atbrīvoties no šādiem energovampīriem, ir pārtraukt jebkādus kontaktus ar viņiem. Taču tad esiet gatavi un milzīgu pretestību, jo biovampīrs savu upuri tik viegli neatlaidīs. Lai uzturētu ciešākus kontaktus ar savu "upuri", viņš var kļūt fantastiski izdomas bagāts! Esiet nelokāmi! Un ja jums šis cilvēks patiesi ir dārgs, iemācieties aizsargāt savu enerģiju tā, lai viņš to nemanītu. Šais gadījumos labi palīdz psiholoģiskā aizsardzība - domu barjera, ar kuru jūs sevi apvijat. Šī metode ir vienkārša - runājot ar partneri, iedomājieties, ka jums uzlikta ceriņkrāsas glāze no stikla kāds ir saulesbrillēm (es tevi redzu, tu mani ne). Vērtīga psiholoģiskā aizsardzība no biovampīriem ir iekšēja ironija un iecietīga attieksme, pat žēlums pret šo nelaimīgo, kam nepieciešams baroties ar citu enerģijas paliekām. Baiļu sajūtas pazušana - tā ir garantija, ka savu enerģiju nezaudēsit.

Lieliskā ūdensaizsardzība

Ir arī fiziskas iespējas aizsargāties. Ļoti efektīva ir "siltuma aizsardzība". Tā ir diezgan vienkārša. Pacentieties no rīta pirms darba atlicināt 10 - 15 minūtes un pastāviet zem karstas dušas. Organisma spēcīga sasildīšana paaugstina enerģiju, palīdz atbrīvoties enerģijas "sabiezējumiem" un izlīdzina "bedres". Pēc tam ātri atdzesējieties pilnīgi aukstā dušā, vai vēl labāk, ar spaini ūdens no akas! Nebaidieties, jūs nesaaukstēsities! Šīs efektīvās metodes mehānisms ir ļoti vienkāršs. Āda savelkas un siltuma atdeve apkārējai videi strauji samazinās, no karstā ūdens saņemtā enerģija akumulējas organismā. Bat pats galvenais - tā jūsu aura iegūs ne tikai pašu ekonomiskāko - olas formu, bet arī kļūs kompaktāka, tāpēc jūs būsit no ārpuses mazāk ievainojams (biovampīrisms, noskaudums, lāsts...).

Bet ko darīt, ja neesat sevi pasargājis un sveša enerģija jūs ievainojusi? Un te atkal palīdzēs ūdens. Vakarā, kad atgriežaties mājās no smagas darba dienas, ar auru, ko "izcaurumojusi" saskarsme ar dažādiem cilvēkiem, ir ieteicams ieiet siltā vannā. Ūdens ir ļoti energoietilpīgs. Tas "apēdīs" visus "punus" jūsu aurā, izšķīdinās un aizskalos visus dienā sakrājušos enerģētiskos "dubļus". Tikai nepārcentieties! Pirmkārt, nevajag ļoti karstu ūdeni (temperatūrai jābūt patīkamai), otrkārt, ar 5-6 minūtēm pilnīgi pietiek. Ilgāk nav vērts - pamazām uzsūks jūsu enerģiju (samazinās apmēros jūsu auras "olu"). Bet īpaši labi zaudētā bioenerģija atgūstama pirtī, kas ir patiesi universāls līdzeklis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!