Foto: DELFI
Annas Liepiņas saruna ar Solvitu Krastiņu, kas ir Indijā sertificēta Indijas tradicionālo Ājurvēdisko masāžu/terapiju skolotāja, Indijas tradicionālās Ājurvēdas speciāliste, Indijā sertificēta Indijas Kundalīnī jogas meistare-skolotāja, Svāhāgni jogas meistare-skolotāja, Dāna jogas meistare-skolotāja, Angabāras jogas meistare-skolotāja, Sanatana Dharama praktiķe-skolotāja.

1. Bezlaulības vainags skar tikai sievietes vai arī vīriešus?
Bezlaulības vainags ir vairāk tomēr izplatītāks sieviešu vidū, kaut arī nereti skar vīriešus. Tie ir vīrieši, kuriem nekad nav izdevies normāli apprecēties, ja pat bijušas kāzas, tad laulība augstākais vilkusies līdz pāris gadiem. Un atkal šis vīrietis ir palicis viens, nevienam nevajadzīgs un nemīlēts. Tā visas dzīves garumā vientulības periodi ir izvērtušies par ilgākiem nekā kopā sabūtais laiks ar pretējā dzimuma pārstāvi. Var rasties jautājums, kālab vīriešus tas skar mazāk kā sievietes? Jo sievietes pēc dabas ir daudz skaudīgākas, otru sievieti uztver kā nopietnu draudu un konkurenti attiecībā pret noskatīto vīrieti. Tālab sievietes kas pieprot uzlikt otrai sievietei bezlaulības vainagu šādu soli sper, jo sieviete kuras virzienā ir veikts šis rituāls uz visiem laikiem tiek izsvītrota no konkurences, vīrieši gar šādu sievieti iet ar līkumu un viņa tos vairs seksuāli nepievelk, viņa var burtiski iet "kaila" pa ielu, bet vīrieši viņu vairs neredz un neiekāro. Bieži cilvēki naivi domā, ka bezlaulības vainags ir tikai kādu cilvēka vērsta negatīvās domas konkrētā cilvēka virzienā. Ja tā būtu, tad mēs burtiski nevarētu šo dzīvi dzīvot, jo katru mīļu sekundi kāds mūsu virzienā padomā kaut ko ļaunu, mēs ar kaut ko neiepatīkamies, ja tas viss materializētos, tad savu pilngadību noteikti nesagaidītu.

Bet ar ko tad ir īpašs bezlaulības vainags? Viņu veic izmainītā apziņas stāvoklī, parastam cilvēkam pat ir grūti iedomāties, kas ir izmainīts apziņas stāvoklis un kā vēl tādā var iekļūt. Hinduisms apskata visus šos izmainītos apziņas stāvokļus, Vikāra Prabodha joga- tā ir zinātne par izmainītajiem apziņas stāvokļiem. Bezlaulības rituāla veicējs pieprot izmainīto apziņas stāvokļu mākslu, rituāla veicējs ieiet izmainītajā apziņas stāvoklī un veic upura virzienā rituālu, viņš ar izmainītās apziņas stāvokļa palīdzību iekļūst upura zemapziņā un ieliek programmu, ka šī sieviete būs viena un neviens vīrietis viņu negribēs. Kā mēs zinām, ka visu mūsu dzīvi nosaka zemapziņa, ja zemapziņā ir ielikta šāda programma viņa strādā, pats labākais ka upuris pat nezina, ka kāds ir iekļuvis viņa zemapziņā un tajā ir pastrādāts noziegums, sekas- vientulība un neveiksmes attiecībās. Dažas sievietes prot izmainīto apziņas stāvokļu mākslu, daudzas kuras nezina, dodas pie speciālistiem, kas to prot un veic pasūtījumu konkurentes izslēgšanai no spēles. Zemapziņa un izmainītie apziņas stāvokļi ir ļoti nopietna lieta, tos izmantojot savtīgiem mērķiem, var nonāk pie bezlaulības rezultāta.

2. Kādas ir bezlaulības vainaga pazīmes? Ar ko atšķiras gadījumi (cilvēki), kad bezlaulības vainags ir uzlikts un kad tā ir tikai personības problēma? Jo ne jau katrai vecmeitai ir uzlikts BV.
Bezlaulības vainaga pazīmes ir pavisam vienkāršas, pretējā dzimuma pārstāvis neturas, patstāvīgas problēmas ar attiecībām, ilgstoša vientulība, pretējā dzimuma pārstāvji neizrāda interesi vai pavisam vāju, radusies interese ļoti ātri izbeidzās.
Katrai personības problēmai ir dziļāks iemesls, dziļākais iemesls ir meklējas zemapziņā, tur ir greizas programmas, kas liek dzīvot greizu un nepilnvērtīgu dzīvi. Tā ir cilvēku ilūzija, ka mēs nosakām savu dzīvi, to vienīgi un tikai nosaka zemapziņa, bet lielākoties cilvēku nezina kas tā tāda ir, kur tā atrodas, kas tajā ir iekšā, tikai tās darbības sekas atspoguļojās dzīvē. Jā varam teikt, ka jebkurai vecmeita ir bezlaulības vainags, jo tas nav normāli, ka sieviete visas dzīves garumā nespēja atrast normālu vīrieti un izveidot attiecības, varam to nosaukt nevis par bezlaulības vainagu, bet negatīvajām zemapziņas programmām, kas ir vērstas uz vientulību un rezultātā nonākam pie viena un tā paša, tikai citādākiem vārdiem pateikts. Kāds pret šo vecmeitu savā laikā ir vērsis bezlaulības vainaga rituālu, jeb bezlaulības vainaga rituāla sekas ir mantotas no mātes, šī programma iet cauri paaudzēm, māte to nedevu jau meitu gaidot. Bezlaulības vainags tā ir šokējoša realitāte, kurš skart daudzus, diemžēl ir pietiekoši daudz cilvēki, kas prot izmainīto apziņas stāvokļu metodes un tos izmanto ļauniem nolūkiem, par upuriem kļūst nevainīgi cilvēki. Kļūstot par upuri, cenu kuru nākas samaksāt ir ļoti augsta, pilnīgi neizdevusies privātā dzīve.

3. Vai tiešām visos gadījumos bezlaulības vainags ir lāsts? Varbūt lāsta īstā sakne ir tāda, ka paaudžu paaudzēs izkropļoti mācīts modelis par vīriešu un sieviešu attiecībām, kā rezultātā cilvēks neprot veidot attiecības vai pat atgrūž pretējo dzimumu (neapzināti izvairās no attiecībām)?
Bezlaulības vainaga programma liek izvairīties no attiecībām ar pretējo dzimumu, liek attiecības ar pretējo dzimumu sabojāt. Ko cilvēks var iemācīt otram, ja viņš nepazīst sevi un dzīvi un Dievu? Viņš ir zemapziņas negatīvo programmu vergs, viņu dzīvi vada šīs programmas, tās tiek nodotas no paaudzes uz paaudzi. Hinduisma mācības stūrakmens ir sasniegt atbrīvošanās, kļūt brīvam, brīvība, lai to iegūtu ir jāiemācās Vikāra Prabodha joga- zinātne par izmainītiem apziņas stāvokļiem, tev ir jāmāk iekļūt savā vai otra cilvēka zemapziņā, vispirms tev ir jāierauga, kas tur nav kārtībā, tad vari no tā ar īpašām hinduisma metodēm atbrīvoties. Durgas Templī mēs strādājam ar izmainītiem apziņas stāvokļiem, tos apmācam cilvēkiem, apmācam metodes, caur kurām viņu kļūst brīvi, tikai kad esi brīvs no greizajām zemapziņas programmām, tu sāci dzīvot savu dzīvi, tā kā Tu to vēlies.

Viens stāsts no mūsu prakses, tādu piemēru ir neskaitāmi. Uz templi sāka nākt sieviete, viņai bija 39 gadi, vēl aizvien neprecējusies, bez bērniem, pēc profesijas māksliniece, jau trešajā paaudzē bezlaulības vainags, komplektā tam visam vēl finansiālas problēmas, viņai izmantojot un apgūstot Vikāra Prabodha joga, viņa ieraudzīja, ka vecāmātei jaunībā bezlaulības vainagu bija uzlikusi vecāsmātes māsīca, ne tikai bija uzlikts uz bezlaulību bet arī uz nabadzību, viņu atbrīvojot no šīm mantotajām programmām viņas dzīve ir pilnībā izmainījusies, trīs gadus atpakaļ viņa aizbrauca uz Kanādu, tur pusgada laikā apprecējās ar jauku vīrieti, pēc gada piedzemdēja meitiņu. Kanādā viņa atvēra mākslas galeriju un šodien viņa ir jau miljonāre. Mūsu praksē ir neskaitāmi gadījumi, kad cilvēkus atbrīvojot no bezlaulības vainaga viņu dzīves ir izmainījušās līdz nepazīšanai. Visi vientuļnieki un nolemtie ir kļuvuši par laimīgiem un mīlētiem ģimenes locekļiem.

4. Vai BV var uzlikt nejauši, kā nejaušo pieburšanu gadījumā?
Šajā visumā nav nejaušības, saule un mēnesis ir savā vietā, kas notiktu jau vienu dienu Saule sadomātu darboties pēc nejaušību filozofijas un pamestu savu vietu? Vienmēr apakšā ja kāds ir veicis šo rituālu ir dziļāks cēlonis, skaudība, nenovīdība,...

5. Kādi ir ceļi, lai noņemtu BV? Dziedniece, reiki, psihoterapija, meditācija, pozitīvā domāšana? Zinu, ka katrs no šo veidu pārstāvjiem teiks: Tikai pie mums! Bet varbūt tomēr ir dažādi ceļi?
Vienīgais ceļš ir Vikāra Prabodha joga- jeb izmainīto apziņas stāvokļu zinātne, un šīs zinātnes māte ir hinduisms. Hinduisms ir arī reiki, psihoterapijas, meditācijas, pozitīvās domāšanas māte, pozitīvā domāšana un meditācija ir hinduisma tīrais ceļš, reiki un psihoterapija atdalījies bērns no mātes, bērns ir tikai bērns, ja vēlies rezultātu, tad tev ir vajadzīga pati māte jeb hinduisms, kur nosauktie virzieni roku rokā viens otru papildina un nav piedzīvojuši deformāciju. To ko dara šodien psihoterapija, tas jau bija zinām desmitūkstošus gadus senā pagātnē hinduismā, savā laikā studējot psiholoģiju un psihoterapiju Vikāra Prabodha joga jau no šīm zinātnēm bija izmesta, vārdu sakot kādam bija bail, ka būs pārāk daudz gudru cilvēku. Tātad ko kurš un kuram var palīdzēt secinājumus variet izdarīt paši, atbilde ir pavisam vienkārša- Vikāra Prabodha joga. Bezlaulības vainags tika uzlikts izmainītā apziņas stāvoklī, tikai tajā ieietot var iekļūt otra cilvēka zemapziņā to ieraudzīt un šajā stāvoklī ar īpašām metodēm neitralizēt.

6. Vai lāsts nav arī "daudzlaulības vainags" - ka sieviete ir ļoti iekārota, dzīves laikā saņēmusi neskaitāmus bildinājumus, bet īsti laimīga mīlestībā nav...
Protams, ka tā ir atkal zemapziņas negatīvā programma, varam viņu nosaukt šādu vai kā savādāk, bet savā būtībā tā paliek negatīvā propgramma, kas viņai liedz mīlēt sevi un otru, sirds ir noslēgta, un līdz ar to šī sieviete nav īsti laimīga, ar Vikāra Prabodha jogas palīdzību mēs varam pilnībā koriģēt arī šo programmu.

7. Kas un kāpēc uzliek šādus vainagus? Kā no tā pasargāties?
Uz šo jau atbildeeju pirmajaa jautājumā. Realitāte ir pavisam nežēlīga, ja nav zināšanas par sevi un šo dzīvi, par zemapziņu un smalkajiem izmanītajiem apziņas stāvokļiem, no tā vienkārši nav iespējams pasargāties, ja Tev nav vēl šāda programma, ja paceļam gadīsies konkurente, kas uzskatīs, ka esi pārāk iekārojama, esi šķērslis viņai uz konkrētu vīrieti, tad zini, ka būsi viņas upuris, un pat nenojautīsi kas īsti notiek, tikai mīļotais vīrietis pēkšņi neatgriezeniski aizies pie šīs sievietes un ideālās attiecības izjuks, nekas vairs tās nespēs glābt, ne kopēja manta, ne kopēji bērni, ne kopēji hobiji, tādu gadījumi ir neskaitāmi, tas notiek ik uz soļa. Bet tev ir garantēta "skaista" un mokpilna vientulība, bet šai "stervai" ar tavu vīrieti superīgs seks un kopdzīve visas dzīves garumā, viņš pat neatcerēsies ne par saviem bērniem un ne mirkli nesaskumst pēc bijušām attiecībām un neiekritīs nostalģiskā noskaņojumā.

Vienīgais veids kā sevi no tā pasargāt, esi gudrāka, hinduisms piedāvā apgūt ne tikai izmainīto apziņas stāvokļu zinātni, bet neskaitāmi daudz metožu, kā sevi pasargāt un nekad nekļūt par upuri. Bet mācības tas nozīmē semināru apmeklējumi, garas stundas kopā ar skolotāju, zināšanu likšanu lietā, ja domā, ka sevi vari pasargāt zem gultas paslēpjot pīlādža zariņu, tad tā ir augstākā tumsonība. Lai iegūtu jurista diplomu ir vairāki gadi jāpavada augskolā, lai iegūtu dzīves gudrību ir jāpavada savs laiks, lai to apgūtu Durgas templī. Bet var nedarīt neko, bet tad ko čīksti par savu neizdevušos dzīvi ar vīriešiem?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!