Foto: AFP/Scanpix
Ko mums sola 2013.gads, kas nesīs visai bīstamā rāpuļa čūskas zīmi? Čūska ir gan bīstams, gan vienlaicīgi ļoti gudrs radījums. Vai visas likstas nākamgad beidzot būs aiz muguras? Vai mīlestības, naudas, veselības un piedzīvojumu būs gana? Savu skatījumu piedāvā resurss Horoskopi2013.lv.

Auns

Foto: PantherMedia/Scanpix

Kareivīgās enerģijas pārstāvim priekšā gaidāms iniciatīvas bagāts gads. Īpaši - gada pirmā puse. Ietiecams sagatavot rūpīgāk visas ieceres pirms tās laist tautiņās. No plānošanas neaizbēgt, ja vēlies kaut ko sasniegt. Lielu lomu lielos notikumos spēlēs attiecības ar līdzcilvēkiem - vērts ieklausīties padomos, dibināt darījumu kontaktus, pulcēties interešu grupās. Viens Auns ir gatavs jebkurai cīņai, taču dzīve sāks nokārtoties tad, ja tās stūrēšanā ļausi piedalīties vēl kādam. Savs laiks savaldīties, savs sedlos lēkt.

Tā kā Aunam kopumā gaidāms mainīgs 7 gadu periods, kurā noiets jau viens gads un priekšā nākamais, ieteicams nepretoties pārmaiņu vējiem, tajā pat laikā, nevajag skriet visu revolūciju un pārmaiņu priekšgalā.

Ģimene: Gada pirmās puses skrējienā pēc laimes, Auns otru gada pusi veltīs ģimenei. Vai arī būs spiests, to darīt. Daudzi neprecētie iestūrēs laulības ostā, apbērnosies.

Gads ir labs jaunām pazīšanām, līksmiem randiņiem. Vien jāatceras, ka visam būs sekas un lieliem priekiem var sekot arī liela atpakaļrāpošana savā aliņā. Par atbildīgu rīcību! Labs gads laulībai.

Veselība: Vairāk jāpadomā par psihisko veselību, no kā izriet visas pārējās kaites. Stresa būs pietiekami daudz, jo dinamika liela. Sīkām kaitēm nepievērsīs uzmanību, riskējot atsēdināt sevi uz ilgāku laiku. Svarīga ir seksuālā veselība.

Atpūta, hobiji: Gada pirmā puse domāta skaļai, publiskai atpūtai, jauniem hobijiem un sabiedriskai dzīvei. Gada otrajā pusē jāpiemērojas partnera vēlmēm un priekšroka dodama mājas ballītēm, dārza piknikiem. Jāpievērš uzmanība izglītībai.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Visa mērs būs pacietība. Bez straujām kustībām! Gada pirmā puse paies kustībā, bet atskatoties, tā šķitīs kā mīņāšanās uz vietas. Labāk, tad spēku veltīt izglītības, gara jautājumiem. Dzīvē nāks daudz jaunā, jaunumi paši pieteiksies, draugi sameklēs. Priekšā ražīgs un veiksmīgs gads. Gada otrajā pusē steidzīgais ritms norimsies. Atskaties un izvērtē paveikto..

Ģimene, attiecības, bērni

Ģimene vai tās izveide būs būtiskākais arguments, kas Dvīņus var nostādīt dilemmas priekšā: nauda vai mīla? Tā kā dilemma pastāvēs, no izvēles būs krietni atkarīgs, kā veidosies turpmākā dzīve vairākus gadus uz priekšu.

Veselība

Būtiskām kaitēm vajadzētu iet secen. Tomēr Saturna stāvoklis saasinās hroniskās kaites. Tiesa, beidzot kļūs skaidras diagnozes, kas līdz šim bija grūtāk nosakāmas.

Atpūta, hobiji

Dvīņi būs vieni no gada jautrākajiem atklājumiem apkārtējiem. Arī paši par optimisma trūkumu nesūdzēsies. Vien pašā gada sākumā patrāpīsies arī rūgumpodi. Ceļojumi būs kā pestīšana un jaunu iespēju radītāji. Vai kā vajag izvēdināt galvu!

Jaunava

Foto: stock.xchng

Jaunavām jāuzņemas jauni atbildīgi pienākumi, citu vadīšana. Nav citas iespējas! Bet, ja godīgi, Jau sen Tu cerēji, ka pienāks tāds brīdis. Tagad, kad tas ir klāt, neaizdzen veiksmi ar šaubām.

Jauns statuss var atnākt arī caur partneri, laulībām. Bet pamatā gads ir zem darba zīmes dēļ paša nopelniem un autoritātes. Ko savām rociņām sēsi, to arī gada otrajā pusē varēsi sākt pļaut!

Lielākā izvēle varētu būt ticībā, ka viss jaunais un mazliet riskantais ir labāks par knapāko ierasto, toties stabilo. Uz to laiku sarosīsies ar notikumi privātajā dzīvē.

Ģimene, attiecības, bērni

Draudzēšanās un mīlas dzīves uzplaukums gaidāms gada otrajā pusē. Jākopj kaimiņattiecības un attiecības ar brāļiem/māsām.

Bet vispār no Jaunavām prasīt mājas rūpes, kad sabiedriskajā dzīvē tik daudz iespēju nebūtu īsti korekti. Tādas doma būtu atliekams uz pāris gadiem.

Veselība

Veselība normas robežās. Pie šī jautājuma pat nav vēlmes pakavēties. Kad viss izdodas - Jaunavas ir veselas.

Atpūta, hobiji

Atpūta draugu lokā, sabiedriskās, darba ballītēs. Jaunavas pat sāks atpūtu vērtēt vienlīdz augstu kā darbu. Un tas ir sasniegums!


Lauva

Foto: Reuters/Scanpix

Profesionālajai izaugsmei piemērots gads. Lauvas tieksies pēc neatkarības un plašuma, kas var apgrūtināt privātās dzīves stabilitāti. Dzīve paģērēs, lai zvēru karalis apgūst kaut ko jaunu, saņem atalgojumu par līdzšinējo veikumu.

Gada pirmā puse paies strauju notikumu gūzmā un ar spēcīgiem emocionāliem atkritieniem atpakaļ. Vagojot iespēju jūras, emociju un dažādu piesaistu enkurs vilksies smagi pa dūņām... Sabiedriskie pienākumi un draugu atbalsts var palīdzēt. Mazāk jātērējas izpriecās, vairāk - sasniegumiem, kamēr vēl enerģija kūsā un viss viegli padodas.

Gada otrā pusē būs spēcīgs enerģijas kritums - jāpāriet taupības režīmā.

Ģimene, attiecības, bērni

Ģimenes saites aužamas ar lielu pienākuma sajūtu. Labs laiks pārdomātām laulībām, bērnu dzimšanai, vecvecāku lomai.

Bērnu plānotāji var atvēzēties pat uzreiz vairākām atvasītēm pēc kārtas, jo turpmākie vairāki gadi Lauvam saistīsies ar ģimenes pavardu un visu, kas izriet burtiski no paša. Un bērns ir labākais, kas silda Lauvas ego un reizē arī kvalitatīvi maina domāšanu.

Būs jārūpējas par senčiem, par viņu labsajūtu un veselību. Ieteicams biezi apmeklēt radus un kopt radu saites. Dzimtas koka izpēte ir taisni laikā!

Seksapīls pieaug, tādēļ ar iepazīšanos problēmām nevajadzētu būt, ja vien nav uzkrātas priekš jaunām iepazīšanām smacējošas rezerves attiecības.

Veselība

Veselība var pašķobīties vien gada otrajā pusē, ja domāsi, ka vari dragāt pa pasauli tāpat kā iepriekš. Nekā nebija - mierā ir spēks.

Var parādīties hronisku kaišu saasinājumi. Daži ieguls slimnīcā, bet lielākoties lai novērtētu veselības stāvokli. Visticamāk, ka būs jāiet ciemos pie kāda uz slimnīcu.
Lauvas pievērsīsies homeopātijai, netradicionālai medicīnai.

Atpūta, hobiji

Gada pirmajā pusē vairāk iederas kolektīva atpūta. Izglītības pulciņi, sporta pasākumi, kori un dejas. Bet par darbā izdosies atpūsties.

Turpetī gada otrajā pusē Lauvas iedziļināsies gara pasaulē. Izvēlēsies tālus ceļojumus, SPA vai vispār neko nedarīšanu. Meditācijas. Joga. Elpošanas vingrinājumi.

Mežāzis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Uzreiz nomierinu Mežāzi - darbā viss būs savās vietās! Gada pirmajā pusē Mežāžu pārsvars nodosies karjerai, darbam un pienākumiem. Enerģija visam nepietiks, tādēļ klusībā Mežāzis kalkulēs, kam izdevīgāk atdot savu enerģiju - ģimenei, darbam, karjerai...

Pienācis laiks biežāk būt pie dabas un arī sev tuvā apkārtnē ieintegrēt dabiskus elementus, lai dzīvība kūsā. Kaut vai puķu podu tā pavairāk uz loga.

Pēc Jāņiem dzīve kļūs saistošāka un līdzsvarotāka.

Debesis skaidrosies un izdosies redzēt sekošanas vērtus mērķus.

Ģimene, attiecības, bērni
Ik pa brīdim Mežāzis atcerēsies, ka ir tāda lieta kā ģimene, tomēr viņa uzmanībai vēl tai nav pienācis laika. Gada otrajā pusē pienāks kārta un šo jautājumu viens divi atrisinās. Tādēļ, ka Mežāzis zina īsto brīdi īstajām nodarbēm.

Bērnus taisa tāpat tā cāļus skaita rudenī.

Pat rūdītie vecpuiši un vecmeitas, šķirteņi un atraitnes sirdis sakustēsies un padosies jaunam uznācienam. Ir laiks! Un ir pamats, jo darbos jau viss kārtībā.

Veselība

Veselība nestabila - tāda irdena. Ļoti daudz profilaktisku pasākumu. Visādas akūtas lietas.

Atpūta, hobiji

Maz laika atpūtai un tur jau ir tā problēma. Atpūta ir jāorganizē un pie tās jāpiestrādā tāpat kā darbā. Kā mērķis izvirzāms - atpūtas karjera.

Interesēs darba balles. Kalni. Atpūta pie dabas.

Skorpions

Foto: AP/Scanpix

Daudz un dažādu pārbaudījumu sagaida Skorpionu tuvākajos pāris gados. Pienākusi Skorpionu kārta Zodiaka rindā izturēt laika pārbaudi. Liktenīgi notikumi dzīs uz priekšu, tajā pat laikā grūtsirdība krāsies un tieksies dziļumā. Visi ceļi vedīs vien pie sevis paša. Daudz vientulības devas un attiecībās ar dzīves draugu var ieviesties gaidītas un negaidītas pārmaiņas. Laimīgākie Skorpioni gan turēsies itin braši un uzņemsies arvien vairāk paša un citu rūpes.

Daudz ko noteiks attieksme pret notikumiem, jo, ko nevar mainīt, var uztvert citādāk...

Gada otrā puse nesīs daudz patīkamākas lietas gan naudā, gan baudā, ja vien būs izdarīti pareizie secinājumi.

Ģimene, attiecības, bērni

Bērni tieksies pēc patstāvības. Pavecākiem Skorpioniem bērni dosies prom no mājām, atstājot vienus pašus ar domām par sevi un laulību un upuriem, ko nest vai nenest.

Attiecības labāk veidosies gada otrajā pusē. Tad arī atplauks seksualitāte un dabiskais šarms. Par prieku arī prāts būs nokausēts un valdīs instinkti.

Veselība

Nomāktība, hroniskas kaites. Apspiesta vai pārprasta seksualitāte. Ķirurģija.

Jāatmet smēķēšana un jāpiekopj veselīgs dzīvesveids. Alkohols pat mazās devās dzīs postā.

Atpūta, hobiji

Labākais hobijs būtu izbaudīt vientulību. Gada otrā pusē var plānot ceļojumus, izglītošanos. Kalpošana ģimenei.

Strēlnieks

Foto: PantherMedia/Scanpix

Lai arī apkārtējie manīs vien Strēlnieka smaidu un aktivitāti, iekšā gruzdēs lēna un pamatīga uguns. Dzīvošana priekš citiem ir Strēlnieka glābiņš no sevis paša. Bet cik tad tālu tā iksi. Atskārsme, ka pavadītais laiks ar sevi tomēr ir vērtīgāks par atrašanos svešā ādā, ņems ik pa brīdim pamatīgu virsroku.

Vispār Strēlnieks būs pulsējošs un neizlēmīgs, tomēr darbībās stabilāks nekā parasti. Galvenais ir saorganizēt citus, lai viņi saorganizē paša dzīvi.

Laimes atslēdziņa jebkurā sfērā atradīsies pie partnera.

Ģimene, attiecības, bērni

Ģimenes dibināšana, tiesa, stiprinot kopību, ne ar skaļu pompu. Bērnu ieņemšana. Daudzi atsvabināsies no nokalpojušām attiecībām un sajutīsies brīvi un svabadi, lai arī nedaudz vientuļi. Un tā lielā gudrība būtu - nekrist skavās pirmajam pretimnācējam.

Daža laba dzeguze sadēs olas sveša ligzdiņā un aizlaidīsies...

Veselība

Lai izvairītos no klimšanas pa slimnīcu gaiteņiem, daudz vairāk pūļu jāpieliek profilaksē un veselīgā dzīvesveidā. Savu daļu organisms ir nokalpojis, jo neatkarīgi no vecuma noslēdz 29 gadu ciklu un gatavojas jaunam. Salīdzinājumā ar gadalaikiem Strēlnieks dzīvo ziemā, kas lēni virzās uz pavasara pusi.

Atpūta, hobiji

Viss, kas vieno garu ar miesu. Pirts, piemēram. Jāseko partnera vēlmēm.

Svari

Foto: PantherMedia/Scanpix

Kopumā veiksmīgs gads. Dzīve nāk kā labvēlīga skolotāja, dodot rīcības plašumu un jaunus iespaidus. Uzsvars uz izglītību, ceļojumiem, dzīves vietas maiņu. Un, kas zīmīgi, nauda atradīsies, vienalga, kur to meklētu, tikai ne savā maciņā.

Ja gada pirmā puse vairāk piemērota sabiedriskai dzīvei, baudām un izglītībai. Gada otrā puse ir vērtīgs karjeras laiks. Naudas resursi jāpietaupa.

Ģimene, attiecības, bērni

Tā kā vēl 6 gadus stabila dzīve attiecībās nebūs iespējama, Svari var izbaudīt visu attiecību musturus. Vēlams, protams, ar vienu partneri. Laulību ieteicams nepārkāpt!

Iestūrēšana laulības ostā! Bērnu dzimšana. Romantiski randiņi. Visa kā un daudz!

Veselība

Izstrādājams individuāls askētiskas dzīves plāns, lai labāk strukturētu savu enerģiju. Visādi citādi veselība laba.

Atpūta, hobiji

Labi padosies valodu apguve. Interesēs kultūra, māksla un īpaši svešas kultūras. Astrologu pulciņos vai citās interesantās un populārās garīgās aktivitātēs Svari būs pirmrindnieki.

Ceļošana. Tomēr vairāk sevi būtu jāvelta darbam, jo tādas iespējas katru gadu negadās.

Ūdensvīrs

Foto: PantherMedia/Scanpix

Pacietības un darba mīlestības gads. Vismaz tās ir primāri jāapgūst dzīves skolā. Vislielākā skološanās būs gada otrajā pusē, tādēļ pirmos sešus mēnešu vēl var baudīt dzīves saldos augļus.

Radošie spēki kūsās, mīlas dzīve ies no rokas. Ja Ūdensvīrs ir precību gados - laulāsies un precēsies, apbērnosies, jo dzīve solīs debesu dāvanas, ja tik spēs uzņemties kaut bišķi atbildības.

Gada pirmajā pusē apbrīnojami viegli izdosies apvienot personisko dzīvi ar karjeras izaugsmi. Gada otrajā pusē vajadzēs vairāk strādāt un pacelt profesionālo latiņu.

Divu gadu laikā pavisam noteikti gaidāma būtiska statusa maiņa - precēts, vecāks, amats.

Ģimene, attiecības, bērni

Pieaug seksuālais potenciāls, kas brīvajiem putniem pievilks pretējo dzimumu kā medus mušas.

Talantīgu bērnu radīšanas laiks. Daudz laika tiks veltīts bērniem un viņu audzināšanai. Nav nekāds noslēpums, ka tieši ūdensvīri vislielāko revolūciju piedzīvo ielaižot savā privātajā telpā kaut ko no sevis paša - kad gara bērns audzina bērnu - strauji pieaug abi.

Veselība

Daži stresa pilni brīži darbā tomēr paknaibīs nervus, kas var būtiski atsaukties uz veselību. Laikus jādomā par imunitātes stiprināšanu un fizisku un emocionālu rūdījumu.

Kaites var piemesties arī no nepareiza dzīvesveida. Tā kā laiks prasa dzelžainu disciplīnu ikdienas ieradumos, fiziska slodze un ieradumu revīzija ir tikai pašsaprotama.

Atpūta, hobiji

Vis ap un prieks bērniem. Sportā Ūdensvīri izvirzīs un sasniegs augstus mērķus. Vairāk interesēs individuāls nodarbes, ar kurām aplipinās arī savus draugus.

Vērsis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Jānomet dzīves temps. Priekšroka ģimenes dzīvei un attiecību saturēšanai. Ja gada pirmā puse kopumā ir labvēlīga visa veida aktivitātēm, tad Vērsim lielāks spēka pieplūdums būs tieši gada otrajā pusē, ja pratīs labi atpūsties.

Saturns Skorpiona zīmē paģērēs nodošanos partnerībai. Svarīgi ir biznesa un privāti partneri un viņu vēlmes. Turpmākos 14 gadus esi lemts sabiedrisko darbu atstrādei, tādēļ jāprot atrast ilgtermiņa uzticamības un sadarbības partnerus.

Daudzos jautājumos dzīve sāksies kā no jauna.

Ģimene, attiecības, bērni.

Auglīgs laiks, tādēļ gados jaunākie Vērši pārsteigs pasauli ar pēcnācējiem.

Lielisks brīdis stabilu attiecību dibināšanai. Īpaši randiņu periods ir gada otrā puse. Piekrišana pie pretējā dzimuma ir ievērojama, tā kā seksuālā harizma būs ievērojami pieaugusi.

Laulāto attiecībās var parādīties arī būtiskas pretrunas un vēsums attiecībās. Prombūtne no mīļotā. Bet tā kā tā ir turpmāko 2,5 gadu tematika, tad Vērsis jau karstu tāpat nestrēbs...

Veselība.

Veselība stipra. Jāpadomā pie profilakses un imunitātes stiprināšanas.

Atpūta, hobiji.

Atpūtas iespējas būs, cik uziet. Prasmīgākie apvienos atpūtu ar iespēju nopelnīt.

Vēzis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vēzītis būs ierāvies aliņā un pareizi vien dara. Gada pirmā puse nav vēlīgākais laiks. Pasaule trakos, raudzīdamās izmantot visas iespējas, tādēļ jūtīgākos pastums malā. Toties gada otrajā pusē ir Vēžu uznāciens. Tieši tad, kad vismazāk kāds gaidīs, pie apvāršņa visā savā varenībā parādīsies Vēzis!

Diezgan uzskatāmi atbirs nevajadzīgas lietas un partneri. Tas ir dabisks process un nav iemesls par to skumt.

Atceramies, ka "klusēšana ir zelts, runāšana - sudrabs".

Ģimene, attiecības, bērni

Skumjais gada sākums ar ierakšanos savā čaulā, gada otrajā pusē pašam jau šķitīs tās jocīgs.

Auglīgs laiks attiecībām un bērniem gada nogalē, ietiecoties arī tālu 2014. gadā.

Jārūpējas par bērniem - tur tā laime mīt.

Veselība

Ja ar noskaņojumu un sirdslietām viss būs kārtībā, nekas nespēs piemesties un pielipt.

Ieteicams noskaņoties un sakārtot miega jautājumus.

Atpūta, hobiji

Viss, kas dos gara baudījumu patiks Vēzim. Ieteicami kulināri prieki. Dejas. Ūdens. Prieks ir jārada - tāds ir uzdevums.

Zivs

Foto: F64

Daudz laika vajadzēs pavadīt ierastajā vidē mājās. Dažas Zivis to izmantos, lai stiprinātu ģimenes ligzdiņas sienas, citi - lai to neapmierinātībā drupinātu.

Šķietamajai Zivju pacietībai ir pienācis gals. Emociju sviras rausies katra uz savu pusi, radot pamatīgu zalvi pret apkārtējiem. Nodošanās savai iekšējai pasaulei, skološanai un ģimenes izveidei/saturēšanai/pilnveidei ir vienīgais glābiņš.

Zivis meklēs atbalsta ārpus sevis punktu - īpaši sievietes. Vīriešiem tiks gremdēšanās glāzītes skavās jebkuras sīkākās neveiksmes gadījumos. Piedodiet, labāk skarba patiesība nekā noslīkšana trūkumos...

Ģimene, attiecības, bērni

Gada otrā puse mīlas lietās būs interesantākā pēdējo trīs gadu laikā. Saturas pasaule, kad Zivju ideāli iemiesojas Zemes vibrācijās! Var saņemt bildinājumu.

Gada otra pusē padara atvērtu bērna ienākšanai. Jaunas draudzības saites.

Veselība

Veselība - nestabila. Īpaši gada sākumā, kad nevarēs atrast sev pielietojumu. Visas kaites no nerviem. Jāpapēta dzimtas ģenētiskās slimības.

Atpūta, hobiji

Cik gada pirmajā pusē mazpiepildīts laiks, tik gada otra puse atgriezīs iekavēto. Būs nauda priekš tā, ko Zivis vislabāk prot - nedarīt neko!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!