Foto: Publicitātes attēli
Laika gaitā matu krāsošanas jomā ir noticis milzīgs progress. Matu krāsas izmantošana ir kļuvusi matiem drošāka, piešķirot tiem košu un mirdzošu krāsu, taču nepatīkamā amonjaka smaka un galvas ādas kairinājums nekur nav pazudis.

Kā panākt, lai matu krāsošana pārvērstos par patīkamu nodarbi, kuras laikā mati kļūtu vēl skaistāki?

Jaunās Garnier matu krāsas radīšanas pamatā ir sapnis, domas lidojums, kas pārvar visus šķēršļus. Garnier laboratorijās tika piepildīts šis sapnis. Esam izveidojuši matu krāsošanas tehnoloģiju, kas iedarbojas ar eļļas aktīvo spēku. Tā dziļi piesātina matus ar krāsu, un izmantotā tehnoloģija veicina krāsošanas procesu. Pats galvenais - amonjaks vairs netiek izmantots. Tagad eļļa sniedz ko vairāk par matu kondicionēšanu.

Garnier Olia matu krāsa ļauj sasniegt ilgnoturīgu rezultātu, vienlaikus redzami uzlabojot matu kvalitāti un nodrošinot optimālu galvas ādas komfortu. Garnier Olia ir mainījusi matu krāsas lietošanu, tostarp arī tekstūru un aromātu, lai krāsošanas process kļūtu par patīkamu nodarbi. Jā, Garnier Olia ir radījis jaunu krāsu, kas paredzētamatu krāsošanai mājās, piedāvājot sievietēm jaunas sajūtas.

Esi viena no pirmajām 100, kam būs iespēja izmēģināt Garnier Olia!

Apmeklē mājaslapu www.garnier.lv/Olia, izvēlies savu krāsu toni un saņem bezmaksas Garnier Olia!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!