Foto: Publicitātes foto
Nav labu vai sliktu laiku, katra diena, katrs periods domāts kaut kam, bet iekams to saproti, var paiet visa dzīve. Astroloģijas zināšanu profesionāla apguve ir ĻOTI palīdzoša, jo tā ļauj saprast pašam sevi, atrast gludāku bruģi, zināt, kurā brīdī kāpt tribīnē, bet kurā tieši otrādi - paklusēt.

Celinda Astroskola ir tā, kura lieliski var palīdzēt šajā ceļā - saudzīgi un ar pietāti iemācot īstajā brīdī palikt sev pašam drošus spilventiņus. Nekas tā neatbrīvo kā zināšanas par kaut ko un viss, ko mēs uzzinām no jauna - iedvesmo, darot redzīgākus.

Septembra sākumā celinda Astroskola savu startu uzņems uzreiz divās vietās Latvijā - Rīgā un Ogrē. Ogrē pat ar divu plūsmu piedāvājumu: domājot gan par tuvākā apkaimē mācīties gribošajiem, gan pavisam tāliem studentiem no visas Latvijas. Viss, kas cilvēkam visvairāk vajadzīgs, ir viņam cieši klāt, vai izsakoties vēl tiešāk - pie deguna. Tā radās koncepts par Rīgas Astroskolas izveidi un nepilna laika studijām vienreiz mēnesī Ogres Astroskolā.

Rīgas Astroskola

Studijas Rīgas Astroskolā uzsāksies septembra sākumā un pirmā bezmaksas informatīvā tikšanās par Astroloģijas iespējām - 5. septembrī plkst.19:00 Brīvības ielā 85 (Brīvības Biroju centrā), otrajā stāvā konferenču telpā. Protams, ka iepriekšēja pieteikšanās ir vēlama, taču netiks noraidīts neviens, kurš pēdējā brīdī nolēmis atnākt, speciāli tam nepiesakoties.

Ogres Astroskola

Studijas Ogres Astroskolā arī uzsāksies septembra pirmajā nedēļā. Pirmā tikšanās - studentiem ar mācību plūsmu vienreiz nedēļā darbdienu vakaros - 6. septembrī plkst.19:00, Mednieku ielā 24. Savukārt interesentiem no citām Latvijas pilsētām un novadiem - pirmā tikšanās sestdien, 7. septembrī plkst.12:00, Mednieku ielā 24, Ogrē. Lūgums iepriekš zvanīt pasniedzējai pa tālruni 26366355, vai rakstīt celinda@inbox.lv

Kāpēc celinda Astroskola?

Kāpēc izvēlēties mācības tieši celinda Astroskolā? Jo šeit ir iespēju kopums iemācīties, kā tiešām piepildīt savus sapņus un ikdienā izmantot Dabas dāsni dāvāto izejmateriālu, efektīvi un par 100% pielietojot SAVU unikālo, vienīgo Davinči kodu.

Visa informācija par skolu un pasniedzēju: www.celinda.lv.

Savukārt, krāšņākai ikdienai aizraujoši astrostāstiņi, celinda atziņas, pieredze, kā arī katras dienas prognozi droši var meklēt celinda blogos www.draugiem.lv/celinda.lv/ un www.draugiem.lv/loveabc/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!