Foto: Shutterstock
Kad gan vēl, ja ne Saulgriežos draudzēties ar naudas enerģiju? Šajā laikā pat visskeptiskākie ir gatavi "nolikt prātu uz klavierēm" un izdarīt kaut ko sev neraksturīgu. Un nebrīnies, ja maciņš un kabatas tiešām kļūst smagākas!

Labklājības rituālus iesaka baltkrievu ekstrasense, kosmoenerģētiķe, medijs, zintniece un ragana vairākās paaudzēs Jeļena Jaseviča. Savas spējas Jeļena mantojusi no vecvecmāmiņas, kura ir bijusi tautā zināma ragana. 2011. gadā Jeļena kļuva par "Ekstrasensu cīņu" 12. sezonas uzvarētāju.

Izmantoti materiāli no http://elena-yasevich.com/

Naudas tēja

Foto: Shutterstock

Naudas piesaistīšanai ir iedarbīgs un salīdzinoši vienkāršs rituāls, kuram nepieciešama tēja, caurspīdīga krūzīte, medus, iepriekš nelietots parastais zīmulis un zaļa papīra lapiņa.

Uzlej tēju caurspīdīgā krūzītē un pievieno karotīti medus. Uzliec krūzi uz zaļās papīra lapas un tieši vienu minūti ar jauno zīmuli maisi tēju pulksteņrādītāja virzienā, domājot par nepieciešamo naudas summu, par to, ko plāno par to iegādāties un kā par to priecāsies. Izņem no krūzes apakšas papīra lapu un ar zīmuli uz tās uzraksti "tēja, nauda būs". Tēju izdzer, papīra lapiņu ieliec savā makā un veselu gadu neņem no tā ārā!

Vārdojums naudas saņemšanai

Foto: Shutterstock

Rituālam sarūpē zaļu sveci, bazilika pulveri (var samalt paciņās nopērkamo garšvielu) un augu eļļu. Uz sveces uzraksti vai ieskrāpē savu vārdu un nepieciešamo naudas summu, tad apzied sveci ar eļļu un apvārti bazilika pulverī. Aizdedz sveci, pie sevis norunājot sekojošos vārdus: "Nauda nāk, nauda aug, nauda ceļu uz manu kabatu rod!"

Naudas vanna

Foto: Shutterstock

Tējkaroti kanēļa un četras tējkarotes pētersīļu savāri ar piecām krūzēm ūdens. Glāzi šīs tējas pievieno vannas ūdenim un lejot saki šādus vārdus: "Nauda zelta upē tek un mūžam paliek pie manis!"

Piecas reizes pilnībā iegremdējies vannā un pēc tam astoņas minūtes tajā vienkārši paguli, koncentrējot uzmanību uz sava finansiālā stāvokļa uzlabošanos. Pēc vannas neslaukies, bet ļauj ķermenim vienkārši nožūt.

Šādas vannas atkārto piecas dienas pēc kārtas, katru reizi pievienojot pa tasei novārījuma, kuru glabā slēgtā traukā ledusskapī.

Naudas burka

Foto: Shutterstock

Rituāla veikšanai sagatavo papīru un pildspalvu, aizskrūvējamu kantainu (!) burku, septiņas monētas un vienu laurlapu.

Uz papīra lapas uzraksti sev nepieciešamo naudas summu un ieliec to burkā. Paņem labajā rokā (ja esi kreilis, tad kreisajā) monētas un arī tās pa vienai liec burkā, iedomājoties, kā katra no tām pārvēršas ievērojamā naudas summā, un pie sevis skaiti šādus vārdus: "Monētas spīd, monētas šķind! Man to kļūst arvien vairāk. Kur vien ceru, visur naudu saņemu, manā kontā nauda birst!"

Tad paņem laurlapu, uz tās apakšējās puses uzraksti savu vārdu un arī ieliec burkā, cieši to noslēdz un noliec tikai sev zināmā vietā, kurā neviens cits to neieraudzīs. Obligāti katru dienu papildini burku ar 1-2 monētiņām, iedomājoties, kā pie tevis atnāk nauda no tās puses, kur neesi pat cerējis.

Kad vēlamā summa būs saņemta, izņem papīra lapu un aproc to (vienalga - uz ceļa dārzā vai puķpodā).

Naudas vairošanai

Foto: Shutterstock

Uzliec uz galda lielāko sev pieejamo naudaszīmi. Tad uzmet uz tās pašs mazākā nomināla monētiņu ar vārdiem "mazais kauj lielo".

Ja steidzami vajadzīga nauda

Foto: Shutterstock

Ielej glāzē ūdeni un ieliec tajā monētiņu ar nominālu 1, pirms tam to kārtīgi notīrot. Vadot ar pirkstu pa ūdens virsmu, trīs reizes norunā vārdojumu, uzsvaru liekot uz izceltajiem burtiem:

Am sirIm gal ira
Ziļ hamIsri binA
li midrA hamIn lizAt
abi ami geA

Tad izdzer šo ūdeni kopā ar saviem mājiniekiem tā, lai katram pietiktu pa malciņam, un monētu noslēp sev vien zināmā vietā. Nauda pati atnāks!

Izmantoti materiāli no http://elena-yasevich.com/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!