Foto: Shutterstock
Laiks, kurā dzīvojam, ir piepildīts ar jaunām iespējām un arī ar pārbaudījumiem. Arvien tuvāk mūsu esībai pienāk smalkā gaismas pasaule un vienlaikus aktivizējas gaismai pretējie spēki. Katra mūsu izvēle ir kā atbalsts vienai vai otrai pusei. Smalkā gaismas pasaule šobrīd vēlas no mums lielāku atbildību, modrību un apzinātību, jo mūsu vibrācijas tieši tagad un šeit veido Zemes nākotni.

Kā to paveikt? Kā atšķirt enerģijas, kurās atrodamies? Kā izdarīt izvēli, kas ir visharmoniskākā dvēseles gaismas ceļam?

Jau tad, kad nācām uz Zemi, mēs nebijām vieni, bet kopā ar savu Sargeņģeli. Viņš visu laiku ir ar mums, lai atbalstītu un aizsargātu. Iespējams, ka bērnībā sajutām Sargeņģeli kā draugu no smalkās pasaules, kas visu laiku bija blakus. Tagad ir pienācis laiks Viņu atkal atcerēties un atjaunot šo saikni. Kad esam kopā ar Viņu, atbildes atnāk ātri un viegli, vienlaikus ir arī drošības un atbalsta sajūta, ko veido gaismas lauks, kad esam savienoti ar Eņģeļu pasauli.

Kad Maija Kadiķe, tagad Eņģeļu praktiķe un terapeite, atjaunoja savu saikni ar Sargeņģeli, viņas dzīve ļoti izmainījās, jo Eņģeļu klātbūtne un atbalsts bija jūtams katrā dzīves situācijā. No tā laika Maija apsolīja Eņģeļiem, ka dalīsies ar savu pieredzi ar citiem cilvēkiem un palīdzēs viņiem ieiet Eņģeļu pasaulē.

Esība Eņģeļu gaismā dod iespēju paaugstināt savas vibrācijas, kā arī veido drošības un aizsardzības lauku mums apkārt. Rokrokā ar Sargeņģeli kā labāko gaismas draugu ir viegli iet pa savas dvēseles ceļu un atvērties arvien lielākam priekam un mīlestībai.

Vairāk informācijas par iespēju tikties ar savu Sargeņģeli, kā arī par citām nodarbībām – Engelupasaule.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!