Foto: Publicitātes foto
Visticamāk, katrs no mums zina, kā tiek uzkoptas lielveikalu un citu salīdzinoši plašu ēku teju vienmēr mirdzošās grīdas. Tīrības nodrošināšanā tiek izmantotas mazgāšanas un pulēšanas mašīnas, kas, izrādās, nemaz nav tik viegli vadāmas.

Iespēju par to pārliecināties guva arī pašmāju realitātes šova Kurš kuru vadītājs Rihards, kurš šoreiz spēkus izmēģināja apkopēja profesijā.

Tiesa, neraugoties uz vajadzīgo zināšanu trūkumu, ar uzdevumu Rihards tika galā gana veiksmīgi, šova veidotājiem vienbalsīgi atzīstot, ka tieši vadītāja azarts un gatavība teju visu paveikt kaut pēdējiem spēkiem ir Riharda panākumu atslēga.

To, kā raidījuma vadītājam veicās ar jauno izaicinājumu un tam nepieciešamo prasmju apgūšanu, uzzināsi, noskatoties video.

Savukārt, ja vēlies noskaidrot, kā ar raidījuma otrās nedēļas uzdevumu veicās tā vadītājai Ievai, epizodi tās pilnā garumā skaties kanālā STV Pirmā! jau šovakar, 13. janvārī, pulksten 21!

Varam atklāt, ka sarunā ar DELFI Viņa Ieva neslēpa pārsteigumu par pārbaudījumam negaidīti nepieciešamo fizisko spēku, atzīstot, ka šoreiz izmēģinātā profesija viennozīmīgi nav iekļaujama sievietēm atbilstošu amatu sarakstā.

Jau vēstīts, ka pašmāju televīzija sievietēm STV Pirmā! jauno gadu sākusi ar vēl vienu Latvijā veidotu realitātes šovu Kurš kuru, kas no 6. janvāra televīzijā vērojams ik trešdienu plkst. 21.

Tas ir jautrs un nebēdnīgs cīniņš, šova vadītājiem - Ievai un Rihardam - izaicinot vienam otru un izmēģinot tipiskas pretējā dzimuma profesijas. Sadarbībā ar STV Pirmā! DELFI Viņa sniedz iespēju noskatīties šova epizodes vai to spilgtākos mirkļus, kā arī turpmāk piedāvāsim jautrākos šova filmēšanas aizkulišu brīžus un intervijas ar kolorītākajiem raidījuma dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!