Foto: Shutterstock
Jo nedrošāka situācija ir pasaulē, jo vairāk aizdomājamies par iespējām sevi aizsargāt. Vieni dodas apgūt pašaizsardzības paņēmienus un dažādas cīņas mākslas, citi ceļ gaismā enerģētiskās aizsardzības paņēmienus. Šodien ir ļoti piemērota diena aizsargājošu amuletu veidošanai, tāpēc piedāvājam iepazīties ar dažām vienkāršām metodēm. Nolūkam piemīt spēks!

Raganas pudelīte aizsardzībai

Šādus amuletus veidoja jau mūsu vecvecmāmiņas, un atkarībā no pildījuma tās kalpo dažādiem mērķiem. Zemāk aprakstītā aizsargā no nevēlamiem ciemiņiem un cilvēkiem, kuri tavās mājās ienāk ar nejaukiem nodomiem. Lai izveidotu amuletu, nepieciešama aizskrūvējama vai citādi stingri aiztaisāma stikla pudelīte, rozmarīna zariņi (derēs arī sasmalcināts garšaugs), sarkanvīns, pāris kniepadatas un spraužamadata, sarkans vai melns vasks aizzīmogošanai.

Visas sastāvdaļas jāsapilda pudelītē, pēc tam to aizzīmogo. Lai pastiprinātu pudelītes spēku, vēlams norunāt kādus spēka vārdus, taču pietiks arī ar pareizu noskaņojumu. Pudelīti glabā mājās redzamā vietā – tā ne vien veiks savu aizsargfunkciju, bet arī dekoratīvi izskatīsies.

Amulets vienreizējai lietošanai

Dažkārt rodas situācijas, kad steidzami nepieciešama aizsardzība pret konkrētu ļaunumu noteiktos dzīves notikumos – kāzās, bērna dzimšanā u.tml. Lai sevi šādā brīdī pasargātu, jau iepriekš var izveidot īpašu amuletu. Ar nepieciešamo spēku var apveltīt jebkuru priekšmetu, kas ir līdzi pasākuma laikā: tā var būt kāda raksturīga apģērba sastāvdaļa (piemēram, precoties novārdo plīvuru, pirms dzemdībām – sedziņu). Tomēr daudzi šīs nozares eksperti uzskata, ka vislabāk šādos gadījumos izmantot neuzkrītošas rotas – gredzenu vai piekariņu.

Lai tam piešķirtu nepieciešamās aizsargfunkcijas, pietiek uzrunāt priekšmetam maģisko formulu vai nolūka vārdus brīvā tekstā: "Esmu mierīgs. Es tikšu galā ar jebkuru pārbaudījumu, ko liktens man sūtīja. Bēdas mani neskars. Esmu iekšēja spēka pilns. Tumsas spēki nespēs pārvarēt manu aizsardzību. Es nevienam nevēlu ļaunu, tādēļ nekāds ļaunums neskars mani. Visi pret mani vērstie graujošie nodomi sabruks."

Šie vārdi jāskaita tik reižu, cik daudz spēka tev vajadzēs (ļauj iekšējai sajūtai pateikt, kad ir gana). Papildus lūgšanai rota jāpilda ar labām domām – izdzen no galvas visas nepiederīgās domas un bailes! Tikai tādā gadījuma amulets spēs droši pasargāt gan no maģiskām lietām, gan dabiskām negaidītām lietām.

Visvienkāršāk pagatavojamais amulets – piešuj apģērbam diedziņu, vēlams, sarkanu. Arī šo darbību pavadi ar lūgšanu vārdiem. Lūgšana ir ļoti spēcīgs energoinformatīvais instruments pats par sevi, bet darbošanās ar adatu to nostiprinās materiālajā pasaulē (tā nu mēs, cilvēki, esam iekārtoti, ka pārliecībai nepieciešams domu, vārdu un rīcības "trio").

Atcerieties, ka šādi aizsargi darbojas ne ilgāk kā diennakti! Jau nākamajā dienā rituālu nāksies atkārtot, tādēļ, ja aizsargs nepieciešams ilgākam laikam, labāk izmantot citas to izveides metodes. Taču ņemot vērā, ka šis amulets veidots konkrētam mērķim, tas nostrādās spēcīgāk nekā vispārējie – "universālie" aizsargi.

Kas jāņem vērā saistībā ar amuletiem

Dziedniece un gaišreģe Valda Rjattele min vairākus punktus, kas jāņem vērā, lai darbošanās ar amuletiem būtu rezultatīva.

  • Lai amulets "darbotos" pietiekami efektīvi, dod tam konkrētus norādījumus.

  • Vismaz pirmās desmit dienas pēc izgatavošanas amulets ir jānēsā nenoņemot (ejot gulēt, gan to var palikt zem spilvena, jo tad būs mierīgs miegs).

  • Lai noņemtu uz tā sakrājušos negatīvo enerģiju, amulets ik nedēļu ir jāmazgā aukstā tekošā ūdenī.

  • No kristāla izgatavotu amuletu ieteicams ņemt līdzi arī vannā, jo tad ūdens uzlādēšoties ar kristāla dziedniecisko iedarbību.

  • Neļauj nevienam pieskarties tavam amuletam (tam nekādā gadījumā nevajadzētu nonākt svešās rokās!).

  • Ja amulets pēkšņi saplīst, tad tas jāierok zemē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!