Foto: Shutterstock
Pastāv daudzas metodes, tehnikas, instrumenti, ar kuriem mēs varam strādāt paši ar sevi, – katru uzrunā kaut kas savs, tuvāks paša vibrācijām. Ingu Ružicku uzrunāja, atbildes uz jautājumiem sniedza un kanālus atvēra reinkarnacionikas metode, kura ļāva ieraudzīt un sadzirdēt sevi burtiskā nozīmē.

"Sapratu, ka es reāli esmu ne tikai fizisks ķermenis, bet ieraudzīju arī savu dvēseli, sajutu, ka esmu dvēsele. Es ar dvēseli esmu viens vesels. Arī to, ka es esmu pati sev režisors, pati esmu saplānojusi šīs dzīves notikumus, lai piedzīvotu jaunu pieredzi. Es ieraudzīju sevi ar dvēseles acīm, – ieraudzīju un jau kādu laiku palīdzu arī citiem saskatīt savas iepriekšējo dzīvju pieredzes, kuras ietekmē šo dzīvi. Vienkārši, ieejot kolektīvajā vai individuālajā meditācijā, tu spēj ieraudzīt sevi pašu," stāsta Inga.

Par reinkarnisti Ingu sauc tāpēc, ka viņa interesējas un pēta iepriekšējās dzīves un dvēseļu pasauli. Viņa ir dvēseļu pētniece/terapeite, gide pašam pie sevis caur iepriekšējām dzīvēm un dvēseļu pasauli, sertificēta reinkarnacionikas konsultante. Inga vada individuālās konsultācijas, seminārus, grupu nodarbības.

Reinkarnacionika ir ceļojums iepriekšējās dzīvēs un dzīves telpā starp dzīvēm jeb iemiesojumiem. Šī ir ļoti jaudīga metode, lai izdziedinātu dažādas traumas, aizvainojumus, sāpes un citas smagas emocijas, kas traucē attīstīties un paplašināt apziņas robežas. Izdziedināšana notiek pati par sevi, saprotot, ka, nokļūdama dvēseļu pasaulē un pieskaroties augstākajiem spēkiem, dvēsele pati plāno savu dzīvi un spēles noteikumus uz Zemes, tādējādi apzinoties tās jēgu.

Pēc vairāku iepriekšējo iemiesojumu (iepriekšējo dzīvju) caurskatīšanas), tai skaitā arī pēc sazināšanās ar savu garīgo padomdevēju jeb skolotāju, cilvēks kļūst laimīgs un veiksmīgs, jo saprot, kāpēc viņš ir šeit un kurp viņš dodas.

Lūk, ko saka Žanete Ivančuka, kas apgūst reinkarnoloģijas metodi: "Pēc izglītības un nodarbošanās esmu psiholoģe, un man ir jāatzīst, ka tie panākumi, kurus var iegūt ar reinkarnacionikas metodi, ir tālu pārgājuši psiholoģijas robežas un tās cilvēcisko dvēseļu "izārstēšanas" metodi. Tā ir vienkārša, bet tajā pašā laikā ļoti jaudīga metode, ar kuras palīdzību var izprast dzīves jēgas dziļumu un tajā notiekošo. Visus, kas izlems uz savas ādas izmēģināt reinkarnacionikas metodi, gaida pārsteidzoši atklājumi un jauns skatījums uz dzīvi."

Aptaujājot cilvēkus, kuri izmēģinājuši reinkarnacioniku "uz savas ādas", dzirdētas arī šādas atziņas:

… tu dzirdi sevi, tu saklausi sevi, saasinās tavs iekšējais redzējums, jušana, balss …

… pilnīgi skaidra ir viena vērtība – visu daru pati un visas ziņas par iepriekšējām dzīvēm es iegūstu un saņemu pati, manā apziņā ienāk tikai tās ziņas, kurām es esmu gatava …

… tā ir brīnišķīga iespēja pašam sajust un saņemt patiesas ziņas no "Visuma interneta" par jebkura laika un jebkura laikmeta sev vēlamiem notikumiem…

… jautājums un atbilde parādās tieši tādā veidā, kā cilvēks to spēj pieņemt. Šo metodi, protams, var apgūt pats un vienmēr izmantot, līdzko rodas nepieciešamība…

… pašam ir iespējams iegūt pilnīgi visas atbildes, un nav nekādas vajadzības to visu apstiprināt kādam no malas.

Vairāk informācijas par šo tēmu un tuvākajiem semināriem var atrast šeit www.reinkarnacija.com.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!