Foto: Shutterstock
Kristālu enerģiju meistare Tatjana Fomičeva ar kristāliem darbojas jau daudzus gadus un ir izstrādājusi savu kristālu enerģijas pielietojuma autormetodi ķermeņa un auras harmonizēšanai. Iespējams, tev noderēs viņas padomi par kristālu vannu labumiem.

Kristālu vannām ir daudzveidīga pozitīvā iedarbība. Pirmkārt, tās palīdzēs sākt jaunu attīstības un dziedināšanās programmu. Minerālu vibrācijas tiek nodotas ūdenim, un tas iegūst avota jeb dzīvās īpašības. Ūdens kalpo par informācijas nesēju, šajā gadījumā – kristāliskās. Papildus tam var pievienot vēlamo programmu – nolūku.

Otrkārt, šādas vannas strukturē ideālu enerģētiku radīšanai. Kristāliem ir sakārtota ģeometriska atomu izkārtojuma struktūra, kas atbilst sakrālās ģeometrijas likumiem un zelta griezumam. Ideāla radīšanas uzbūve. Un ūdens tiek uzlādēts ar šīm ideālajām īpašībām un radošuma iezīmēm un sniedz dievišķo struktūru mūsu ķermenim.

Treškārt, tās atjaunina. Kristālu laiks ir mūžība. Mēs novecojam, bet viņu mūžs ilgst gadsimtiem. Kristāli sniedz ūdenim informāciju par savu laika līniju, tādēļ vannai piemīt spēcīgs atjaunojošs efekts.

Ceturtkārt, kristālu vannas nomierina un bagātina ar minerāliem. Vanna ar kristāliem palīdzēs noņemt spriedzi, muskuļu savilkumu, nomierinās nervus un palīdzēs emocionāli atbrīvoties. Akmeņiem un minerāliem krāsu piešķirošo mikroelementu vibrācijas darbojas kā homeopātija vai vitamīni, sniedzot ķermenim, piemēram, dzelzs vibrācijas.

Ķermenis uzņem trūkstošos mikroelementus un kristāliskā režģa īpašības ar ūdens palīdzību. Mikroelementu vibrācijas palīdz ķermenim formēt atbildes reakciju un pašam izvēlēties, kādi mikroelementi tam trūkst.

Kristālu vannai ir kosmetoloģisks efekts, tā ir noderīga ādas atveseļošanai un barošanai. Āda ir mūsu lielākais orgāns, uz kura virsmas ir visu orgānu un sistēmu izejas. Āda saņem mitrumu reizē ar kristālu ideālajām enerģijām un tad, kad jūs jau izkāpsiet no vannas, pārraidīs tās visam organismam. Process ir iedarbināts un strādā, bet jūs tajā laikā jau varat gulēt.

Kristālu vannas ieteicams izmantot kursa veidā. Akmeņus vannai var izvēlēties dažādus: kristālus, pusdārgakmeņus, jūras akmentiņus, tāpat var katru dienu izmantot konkrētu kristālu. Vienai vannai nevajag daudz kristālu, nepieciešami vien daži akmentiņi un viens – valrieksta izmēra akmens. Protams, var vannā izbērt kasti ar akmeņiem, bet ticiet, ūdens ātri nolasa informāciju arī no viena akmens. Pasaule ir veidota tā, ka mazas devas darbojas labāk nekā lielas.

Ja jums nav kristālu, var ņemt parastus dabīgos granīta, marmora vai kvarca akmeņus, kas atvesti no upes vai jūras vai pirkti dizaina veikalā. Tie var būt ķīniešu krāsainie upes akmentiņi, krāsainie marmora akmentiņi, koraļļu un perlamutra gabaliņi, pērļu virtenes un dabīgu akmeņu krelles, kuras jūs vairs nenēsājat. Vannas efekts pastiprinās, ja tai tiek izmantots kristālūdens.

Kas jāzina, gatavojot sev minerālu vannu?

  • Ieteicams izmantot kvarca akmeņus. Pārliecinieties, ka akmeņi ir dabīgi.
  • Akmeņiem jābūt bez asiem stūriem, nogludinātiem.
  • Ūdenim nav jābūt karstākam par 40 grādiem.
  • Akmeņus vannā nevajag mest, bet ielikt un tad uzliet ūdeni.
  • Nevajag izmantot vannas piedevas – putas, šampūnus, eļļas un aromātiskus mazgāšanas līdzekļus.
  • Vannai var pievienot dažas piles dabīgas eļļas vai dabīgu sāli bez krāsvielām.
  • Vannai var pievienot arī dažādu zāļu uzlējumus un ziedus.
  • Nepakļaujiet akmeņus straujām temperatūras maiņām.
  • Esiet uzmanīgi, vannā neuzkāpiet akmeņiem.
  • Pirms vannošanās noteikti ieprogrammējiet akmeņus ar savu vēlēšanos.
  • Procedūras ilgums ir atkarīgs no jūsu sajūtām, parasti 10–15 minūtes.
  • Pēc vannas pasakiet ūdenim un akmeņiem paldies.
  • Pēc vannas akmeņus noskalojiet tīrā, vēsā, tekošā ūdenī un nolieciet gaismā.
  • Izmantojiet zināmus akmeņus bez kaitīgām vielām.
  • Neizmantojiet veselus gliemežvākus, īpaši savītos, jo nav zināms, kas tajos ir.
  • Akmeņus vispirms nepieciešams attīrīt. Visus dabīgos akmeņus vispirms ar ziepēm nomazgājiet, arī veikalā pirktos. Akmeņus slīpējot pārklāj ar pastu un eļļām, dažkārt arī lako. To visu nepieciešams nomazgāt. Pludmalē lasīti akmeņi var saturēt vīrusus un baktērijas, nomazgājiet tos ar birstīti. Saprātīga higiēna nepatraucēs.
  • Turiet savus akmeņus tīrus. Var uzšūt lina vai audekla maisiņu. Akmeņus žāvējiet gaismā, neslaukot, un tikai pēc tam lieciet atpakaļ maisiņā.

Šāda vanna var pastiprināt pozitīvo efektu, ja nodarbojaties ar svara harmonizācijas programmu.

Kādus akmeņus var izmantot, bet kādus – nē?

Nedrīkst izmantot ģipsi, selenītu, tirkīzu, malahītu, azurītu, cinobru, celestītu, hrizokollu, cilmiežus, akmeņus ar asām, nošķeltām malām, nezināmus, retus minerālus, mīkstus minerālus, akmeņus, kas satur indīgas vielas, kā arī veselus savītus gliemežvākus.

Vienmēr droši var izmantot akmeņus no jūras krasta.

Vannai ļoti labi ir visi kvarci, krams, dzintars, ahāts, obsidiāns, granāts, smaragds, rubīns, safīrus, topāzs, dimants, pērles, perlamutrs un gludi koraļļi. Es ieteiktu kvarcus, to ir daudz, tie atšķiras pēc krāsas un ir pieejami, turklāt atšķirībā no dārgakmeņiem tie darbojas maigi un droši.

Būtiski!

Ja jūs medicīnisku iemeslu dēļ nedrīkstat vannoties, nepārkāpiet šo noteikumu. Ja šādu ierobežojumu nav, vannoties drīkst visi, arī bērni.

Atturieties no vannošanās pirms medicīniskiem izmeklējumiem un analīzēm, jo rezultāti var būt neprecīzi.

Vannas sagatavošanas secība

  • Izvēlieties akmeņus, attīriet un sagatavojiet, ielieciet lina maisiņā vai tīkliņā.
  • Ieprogrammējiet tos ar nolūku.
  • Ielieciet tos vannā un atgrieziet krānu. Ūdens temperatūru paaugstiniet pakāpeniski, lai akmeņi paspētu sasilt un nesaņemtu šoku. Temperatūrai
  • nevajadzētu pārsniegt 40 grādus, ieteicami 37–38 grādi.
  • Vannā vajadzētu atrasties vismaz 10 minūtes. Vairāk – ja jūtaties komfortabli un to vēlaties.
  • Ļaujiet ķermenim uzņemt no akmeņiem informāciju un uztvert nolūku.
  • Pēc vannas var izdzert kristālūdeni. Ideālā gadījumā nolūks vannā un krūzē sakrīt.

Šī vanna ir ideāla pilnmēnesī.

Vannu kurss varētu būt šāds: dilstošā Mēnesī – vannas ar attīrošiem nolūkiem un programmu, augošā Mēnesī – ar jauniem nolūkiem un jaunu potenciālu atvēršanu.

Pēc vannas labāk neizmantot krēmus un ķīmiju. Akmeņiem var pielāgot dabiskās eļļas un aromātus un tos izmantot pēc vannošanās.

Pēc vannas centieties būt labsirdīgi un izvairīties no svešas informācijas.

Akmeņus nomazgājiet tekošā ūdenī un nolieciet gaismā nožūt. Pateicieties tiem.

Tulkots no Kristallosofija.ru

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!