Foto: Shutterstock

Venera cilvēka horoskopā raksturo viņa vēlmes, izpratni par skaistumu, komfortu un romantiku. Jo spēcīgāka tava Venera (un visspēcīgāk tā jūtas Vērša, Svaru un Zivju zīmē), jo vairāk esi pakļauta vēlmēm, jo lielāka nozīme tavā dzīvē ir visam, kas nodrošina vēlmju piepildījumu. Noskaidro, kurā zīmē tavā dzimšanas brīdī atradās Venera, piemēram, šeit, un izlasi, kādas īpašības tev dāvājusi mīlestības dieviete!

Venera Aunā

Koša, spilgta un skaļa Venera. Puiciska – rokere, laupītāja meita Ronja, pirātu princese. Nepacietīga, skaļa, ātri pieņem lēmumu un ātri atmet to, kas kļuvis garlaicīgs. Dusmās var kļūt bīstama. Pamanās grozīties visām pa priekšu, un tāpēc viņai pirmajai arī gadās – ne tikai puiši, bet diemžēl arī nepatikšanas.

Venera Vērsī

Talantīga, ar labu gaumi, "pievelk" labumu. Mīl mierīgu, saldu dzīvi. Zina, kas ir ko vērts, un lieliski apzinās pati savu vērtību. Ideāli piemērota skaistuma industrijai, jo prot mīlēt vispirms pati sevi. Pastāvīga un uzticīga, taču bez baudas nevar – ja ar mīļoto būs neapmierināta, izskatīs citus variantus.

Venera Dvīņos

Pepija Garzeķe – šarmanta, jo asprātīga un interesanta, ar viņu nav garlaicīgi. Elastīga, mīl pārmaiņas, gatava eksperimentiem. Nenoņemas ar konfliktsituācijām, nerīko histērijas, ar viņu ir viegli. Nav īpaši seksuāla, bet nav arī kautrīga. Veido plašu paziņu loku, aizraujas ar dažādām lietām vienlaikus.

Venera Vēzī

Introverta, ārējs spožums un pielūgsme viņu īpaši neinteresē. Mājīguma sajūta ir svarīgāka par to, kas kurā brīdī sabiedrībā skaitās smalki vai prestiži. Sentimentāla, dievina mīļas, kaut muļķīgas dāvaniņas. Ilgi atceras mirkļus, vietas un cilvēkus, kas viņu aizkustinājuši vai sarūgtinājuši.

Venera Lauvā

Princese Gundega – lepna, prasīga, dominējoša, spilgta, taču ne kareivīga. Labas manieres, aristokrātisks stils – viņu var droši aicināt uz pieņemšanu pie prezidenta. Labā noskaņojumā – radoša, dāsna, ar vērienu. Var kļūt teatrāla, kad vēlas pievērst sev uzmanību, taču parasti viņai tās netrūkst.

Venera Jaunavā

Bieži jūtas kā Pelnrušķīte – pienākuma apziņa ņem virsroku pār vēlmi pēc romantikas, un parasti tam arī nav laika. Prāts dominē pār jūtām, spēcīga un saprotama loģika. Veikla mēle, pratīs aizrunāt oponentu, arī paflirtēt, taču upurēs savas sirds vēlmes, ja tobrīd būs jādara kaut kas vērtīgāks.

Venera Svaros

Kā Bridžita Džonsa – kaut kādā neizskaidrojamā veidā viņa prot iepatikties pat tad, kad nonāk neveiklā situācijā. Savukārt viņai patīk tie, kuriem patīk viņa, un tā roka roku mazgā. Labi jūtas publikā, intuitīvi uztver noskaņojumu. Lēmumus pieņem grūti, jo grib saglabāt labas attiecības ar visiem.

Venera Skorpionā

Liktenīgā sieviete Milēdija Vintere – mīla iet rokrokā ar intrigām, noslēpumiem un ciešanām. Ja viss ir skaidrs kā diena, viņai ir neinteresanti. Bez izaicinājumiem un cīņas dzīve viņai zaudē garšu. Mīlestībā kaislīga un naidā nežēlīga. Sirdis iekaro tieši ar "sliktās meitenes" tēlu.

Venera Strēlniekā

Enerģiska, dzīvespriecīga, iedvesmojoša un nepakļāvīga, vienmēr gatava jauniem apvāršņiem. Ikdienišķais viņu garlaiko. Nesirgst ar mērenību, ciena plašu vērienu. Attiecības viņu valdzina koncepta līmenī, taču, pirmkārt, tas ierobežo brīvo lidojumu un, otrkārt, kur tik gudru vīrieti atrast?

Venera Mežāzī

Zieds, kas uzplaukst rudenī un savu burvību sasniedz Balzaka vecumā. Prot novērtēt mieru, stabilitāti un nomierināt citus. Formas meistare, savu talantu spēj iemiesot taustāmās lietās un arī savas jūtas pauž racionāļi – vairāk darbos nekā vārdos. Ar viņu kopā var iet izlūkos – nenodos.

Venera Ūdensvīrā

Spīdolas tips – gudra, redz tālāk par savu laiku un plašāk par personiskajām interesēm. Augsti vērtē gan draudzību, gan brīvību, tāpēc nereti iesaistās nekonvencionālās attiecībās, kurās pieprasa līdztiesīgu lomu. Nesaprot greizsirdību un privātīpašnieciskumu. Gadi nāk viņai tikai par labu.

Venera Zivīs

Sapņaina un romantiska, iemīlējusies sajūtā, ka ir iemīlējusies. Pie tā visa pieder šaubas un ilgošanās, idealizācija un bēgšana no atbildības. Solveiga, kas gatava gaidīt savu Pēru Gintu, vienlaikus piepildot pasauli ar skaisto, emocionālo, dziedējošo. Spēcīga intuīcija, talants mākslās.

Protams, viss nav gluži tik vienkārši – tavā horoskopā Venera var būt labās vai sliktās attiecībās ar citām planētām un tādējādi izpaust savas labākās vai sliktākās īpašības. Bet tā jau ir tēma sarunai starp tevi un tavu astrologu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!