Foto: Shutterstock
Tā kā ar pavasarīgo vēju tūlīt jau būs atpūstas Lieldienas, pirms svētkiem vajadzētu padomāt par lielo mājas tīrīšanu, lai pavasara saulgriežus varētu sagaidīt tīrā vidē un mierīgu sirdi. Lai parūpētos par savu mitekli, vajag padomāt par īstajiem piederumiem, kas šo procesu ne vien atvieglos, bet, iespējams, padarīs pat baudāmu.

Izpētīt un apkopt šos mājas organizēšanas un uzkopšanas palīgus man palīdzēja Zave.lv, kur vienuviet iespējams aplūkot veikalos pieejamo sortimentu, kā arī noskaidrot, kur šī prece pieejama ar atlaidi.

Elegants un jaudīgs putekļu sūcējs var likt slinkumam sarukt un īstam darba sparam uzjundīt. "SEVERIN CY-7070" putekļusūcējs ar konteineru pārsteidz ar daudzām labām īpašībām, piemēram, jaudas regulēšanu, uzgaļu daudzveidību, ērto putekļu izvadīšanu, kā arī ar neiedomājami spēcīgo putekļu filtrāciju, kas sniegs risinājumu gadījumā, ja mājās ir cilvēki ar jebkāda veida alerģijām.

Foto: Publicitātes foto

Māja izsūkta, bet tagad kārta tās mazgāšanai. Šeit talkā var nākt "Rovus" birste grīdas mazgāšanai ar smidzinātāju, jo 360 grādu roktura rotācija ļaus iztīrīt grūti sasniedzamas vietas, kā arī mazgāšanas laikā mehānisms kontrolē mitruma padevi, līdz ar to, kaitējums grīdas virsmām nav iespējams.

Foto: Publicitātes foto

Lai atbrīvotos no pūkām noderēs "ICARE" aparāts, kas palīdzēs "ieziemot" siltos mēteļus, kā arī noderēs turpmākai lietošanai.

Foto: Publicitātes foto

Nevar iztikt arī bez laba gludekļa, kurš garo un nogurdinošo gludināšanas procesu pēc veļas dienām padarīs ātrāku. Manuprāt, neņemot vērā visas gludekļa standarta funkcijas ar tvaika mākoņiem un ūdens strūklām, "TEFAL FV-3730" gludeklis piesaista uzmanību arī ar savu pretpilēšanas sistēmu, kas neļauj no gludekļa atvērumiem tecēt ūdenim un veidot slapjus plankumus apģērba, kas dažreiz var novest līdz baltajām pelītēm.

Foto: Publicitātes foto

Visbeidzot, lai sakopto māju tīru varētu saglabāt pēc iespējas ilgāk, noderēs "EVITA" grozi, kuri paslēps nekārtību no citu acīm. Šajā gadījumā divi zaķi ar vienu šāvienu, jo iegūta gan kārtība un tīrība, gan atsvaidzināts interjers.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!