Foto: Shutterstock

9. aprīlī vārda dienu svin Valērija, Žubīte un Alla. Sirsnīgi sveicot gaviļnieces, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņas uztver citi cilvēki.

Valērija (4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Valērija ir ļoti patstāvīga un spēcīga sieviete ar vīrišķīgu rīcību, viņa stabili stāv uz savām kājām. Gudra, intelektuāla, loģiska un mērķtiecīga, Valērija patīk vīriešiem. Vārdam ir sargeņģelis, tādēļ dzīves laikā ir iespējams realizēt savas idejas.

Žubīte (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, taču tā iekšējā struktūra sievišķīga. Vārds padara Žubīti ļoti jūtīgu, pastiprina intuīciju. Žubītei ir dubulta loģiskā domāšana, intelektuāli viņu uz lāpstiņām nolikt nav viegli. Viņa ir vispusīga, atbildīga par to, ko dara. Līdzsvarota, dziļa savā būtībā, dažkārt var būt vieda. Brīžiem pietrūkst mugurkaula. Žubīte ir jutekliska un var būt prasmīga saimniece. Vārdam ir sargeņģelis.

Alla (2)

Vīrišķās enerģijas vārds. Viņai piemīt liels pievilkšanas spēks, Alla ir gudra, intelektuāla, ar labi attīstītu intuīciju. Viņa ir jūtīga, iekšēji ļoti sievišķīga, prot sevi pasniegt, patīk vīriešiem. Vārds rada iespēju būt pirmajai. Iekšējā struktūra ir vāja, tādēļ ļoti jāsaudzē veselība. Vārdā nav sargeņģeļa, tādēļ dzīvē viss jāizcīna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!