Foto: Shutterstock

16. aprīlī vārda dienu svin Mintauts, Alfs un Bernadeta. Sirsnīgi sveicot gaviļniekus, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņus uztver citi cilvēki.

Mintauts (22-4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Vārds padara Mintautu ļoti vīrišķīgu, viedu un īpaši jūtīgu. Viņš ir mērķtiecīgs, atbildīgs, patstāvīgs, apveltīts ar spēcīgu intuīciju un stabili stāv uz zemes. Mintauts prot sev piesaistīt cilvēkus un patīk sievietēm. Vārdā sargeņģeļa nav, tas liek dzīvē par visu pašam cīnīties.

Alfs (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara cilvēku garīgu, augsti attīstītu un intelektuālu. Alfs ir ļoti gudrs, dvēselisks, vieds un jūtīgs. Vārds piešķir viņam māksliniecisku dvēseli un liek interesēties par visu skaisto, zinātni un misticismu. Viņš var būt kādam labs skolotājs un padomdevējs. Alfs prot sevi pasniegt un patīk sievietēm.
Vārdā ir sargeņģelis.

Bernadeta (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas piestāv talantīgai sievietei. Vārds dara īpaši jūtīgu, savieno ar Kosmosu, ļauj realizēt savus talantus. Bernadeta ir ļoti garīgs cilvēks ar spēcīgu sievišķīgu enerģiju. Gudra, vieda sieviete, laba analītiķe, kas labi redz detaļas. Viņai piemīt dubultā loģika un vienmēr ir savs viedoklis. Bernadeta ir laba sarunu biedre un var būt laba padomdevēja. Viņa patīk vīriešiem, bet alkst brīvības. Vārdā ir trīskāršais sargeņģelis, kas ļauj realizēt savus talantus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!