Foto: DELFI
26. aprīlī vārda dienu svin Alīna, Sandris un Rūsiņš. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Alīna (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Alīna ir vispusīga, intelektuāla un aktīva, laba psiholoģe un interesanta sarunu biedre. Vārds dod vēlmi būt pirmajai un dzen uz priekšu, liek aktīvi uztvert informāciju un apgūt jaunas zināšanas. Ļoti sievišķīgs vārds, kas pastiprina gaumes izjūtu. Dzīvē viss jāizcīna pašai, jo sargeņģeļa vārdā nav.

Sandris (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar izteiktu vīrisķīgu struktūru. Vārds aktivizē loģisko domāšanu, piešķir vēlmi būt pirmajam un padara atbildīgu. Sandris ir loģisks, mērķtiecīgs un spītīgs. Viņš ir praktisks un fiziski izturīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Rūsiņš (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Rūsiņš ir vīrišķīgs, vieds, zinošs un ļoti jūtīgs cilvēks ar atšķirīgu viedokli un "rozīnīti". Vārds padara viņu vispusīgu un atbildīgu pret darāmo, attīsta intuīciju un analītisko domāšanu. Rūsiņš ir izturīgs un stabili stāv stāv uz kājām. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!