Foto: Shutterstock

Zāļu un koku maģija ir zināma jau izsenis. Augi-sargātāji var sargāt māju un atvairīt noskaudumu. Arī mūsdienās daudzi ekstrasensi, šamaņi un dziednieki augus izmanto, lai attīrītu un pasargātu no negatīvās enerģijas cilvēkus un mājokļus. Ja augus pareizi izmanto, iespējams uzlabot dzīvi mīlestības, sadzīves un karjeras jomā. Protams, dažādas tautas un dziednieki var lietot dažādus augus, jo flora dažādās vietās atšķiras un sargājošo augu ir pietiekami daudz. Šeit sniedzam ieskatu, ko piedāvā portāls Neverojatno-no-fact.ru

Augi dzīvokļa attīrīšanai

Mājoklī, kurā norisinās konflikti, tiek izlādēta negatīvā enerģija un kuru apmeklē skaudīgi cilvēki, periodiski nepieciešams veikt enerģētisko tīrīšanu. Ja to nedara, telpa negatīvo enerģiju uzkrāj uz sienām. Tādās vietās grūti atrasties, sāk sāpēt galva, bojājas garastāvoklis, cilvēks jūtas kā izspiests. Palīgā nāks vērmeles. Apkvēpini ar dūmiem sienas, un viss negatīvs pazudīs.

Ir vēl kāds attīrīšanas veids – sagatavo novārījumu no 3 ēdamkarotēm vērmeļu uz glāzi verdoša ūdens, ielej maisījumu ūdens spainī un izmazgā ar šo ūdeni visu dzīvokli.

Pret nelabvēļiem

Pret nelabvēļiem darbā aizsargāties palīdz kadiķis – novieto uz sava darbagalda izstrādājumu no kadiķkoka, kas ir spēcīgs telpas aizsargs. Papildus sargājošajām īpašībām tam ir arī patīkama smarža un tas izstaro labvēlīgu enerģiju.

Veiksmīgai karjerai

Noliec trīs lielas, skaistas lauru lapas tās istabas ziemeļos, kurā bieži atrodies vai guli. Laurs sevī nes uzvaras enerģētiku, savukārt ziemeļu virziens aktivizē karjeras izaugsmi. Lapas jāizvēlas lielas, skaistas un gludas.

Naudai

Visizplatītākie naudas augi ir ģerānija un lavanda. Ieliec maciņā izkaltētus ziedus, un maciņš nekad nebūs tukšs. Var arī glabāt naudu blakus lavandas saišķītim vai ģerānijas podam. Blakus vēlams novietot zaļas sveces.

Prātam

Tiem, kam bieži nākas pieņemt svarīgus lēmumus un daudz domāt, palīdzēs priedes un citronzāles ēteriskās eļļas. Divus pilienus citronzāles eļļas un pili priedes eļļas uzpilini uz salvetes un noliec uz darbagalda. Intuīcija un prāta spējas saasināsies.

Pret stresu

Ciedrs palīdz no dzīves aizvākt visu lieko. Uzpilini uz vannas sāls 4 piles ciedra ēteriskās eļļas un ieej vannā – viss nevajadzīgais un negatīvais izgaisīs. Ja mājā ir slims vai novājināts cilvēks, pakar virs viņa gultas priedes vai ciedra attēlu.

Mājas aizsardzībai

Virs mājas durvīm var pakārt dadžu pušķīti vai Pilnmēnesī veikt nelielu rituālu. To dara tā: ņem sīpolu, pārgriež to uz pusēm un vienu pusi noliek pret ieejas durvīm, bet otru – mājokļa ārpusē. Pēc diennakts sīpola pusītes izmet – tas būs iesūcis sevī visu vai vismaz lielāko daļu negatīva.

Foto: Shutterstock

Priekam

Par ļoti pozitīviem un spēku dodošiem uzskata bērzus. Ja ir slikts noskaņojums, vari apskaut bērzu. Vēl viens mūsdienīgs aizsardzības veids – fotogrāfijas ar bērziem vai ābelēm fonā izliek visparējai apskatei (sociālajos tīklos un tamlīdzīgi), nebaidoties no noskauduma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!