Foto: LETA
9. maijā vārda dienu svin Klāvs, Einārs un Ervīns. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārdu numeroloģiskā vibrācija?

Klāvs (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara tā nēsātāju īpaši jūtīgu. Klāvs ir praktisks un spītīgs cilvēks, kurš stabili stāv uz zemes. Vārds palīdz sasniegt mērķi un pelnīt. Klāvs ir apveltīts ar labu intuīciju, analītisku domāšanu un augstu intelektu, vārds dod iepējas pievērsties mūzikai. Vārdā ir sargeņģelis.

Einārs (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas padara tā nēsātāju īpaši jūtīgu un nolēpumainu. Einārs ir radošs, labs analītiķis, darbīgs un aktīvs cilvēks. Vārds ļauj realizēt talantus, aktivizē mērķtiecību, dara nemierīgu, pastiprina atbildības sajūtu un ļauj pelnīt. Einārs ir izturīgs cilvēks, kas spējīgs mainīties un vienmēr gribēs atšķirties no citiem. Vārdā ir sargeņģelis.

Ervīns (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Ervīns ir cilvēks, kas ir spējīgs mainīties, atšķirties no citiem, būt daudzveidīgs un realizēt savus mērķus. Vārds dod stabilitāti, padara Ervīnu par labu sarunu biedru, atbildīgu pret darbu, īpaši jūtīgu, izturīgu un spītīgu. Vārds padara viņu zinošu, aktivizē prāta spējas un ļauj cilvēkam izvērsties. Ļoti veiksmīgs vārds vīrietim. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!