Foto: Shutterstock
7. jūnijā vārda dienu svin Gaida, Arnis un Arno. Līdz ar sirsnīgu sveicienu pastāstīsim, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Gaida (4)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kas dod iespēju būt līderei, dara izturīgu un palīdz stabili stāvēt uz zemes. Gaida prot saimniekot, ir loģiska, izturīga un atbildīga sieviete, kas iesākto noved līdz galam. Vārdā sargeņģeļa nav, to dzīves laikā nāksies izcīnīt pašai.

Arnis (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas aktivizē intuīciju, ļauj pievērsties sīkumiem un padara viņu par kaislīgu un jūtīgu cilvēku, atšķirīgu no citiem. Arnis ir talantīgs, vispusīgs, elastīgs, aktīvs, spītīgs un mērķtiecīgs. Viņš ir labs analītiķis, interesants sarunu biedrs, kurš vienmēr rīkosies pa savam un veiksmīgi tiks galā jebkurā dzīves situācijā. Vārdā ir sargeņģelis.

Arno (7)

Sievišķās enerģijas vārds, pastiprina loģiku, aktivizē intuīciju ,paceļ dzīves enerģiju. Arno ir labs sarunu biedrs, aktīvs, atbildīgs, taču iekšēji trausls un jūtīgs. Vārds ir kā sargeņģelis kas ļauj realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!