Foto: Publicitātes attēli
Piedāvājam jums skaistumkopšanas industrijas aktuālāko jaunumu apskatu, lai palīdzētu sagatavoties vasaras sezonai, saglabāt un arī pavairot skaistumu saulainajā laikā.

Ir bieži dzirdēts, ka vasarā ir visai sarežģīti rūpēties par ādu. Vairākas radikālas sejas procedūras ir aizliegtas, jo tās nav savietojamas ar sauļošanos. No otras puses, aktīvais saules starojums apdraud mūsu ādu, un bez atbilstošas aizsardzības un kopšanas tā var zaudēt elastību un jaunību.

Lāzerdermatoloģijas klīnika Era Esthetic, kuras rīcībā ir Latvijā jaunākās tehnoloģijas ādas ārstēšanai un atjaunošanai, piedāvā informāciju par skaistuma industrijas jaunumiem – tie ne tikai ir savietojami ar ļaušanos saules stariem, bet to lietošana ir pat ieteicama, gatavojoties vasaras sezonai.

Nr. 1

Ādas kopšanas sistēma HydraFacial

mitrina ādu, lai sagatavotu to saules starojumam

Aparātprocedūra HydraFacial MDTM ir revolucionārs atklājums mūsdienu kosmetoloģijā. Tā vienlaikus nodrošina dziļu ādas attīrīšanu, intensīvu mitrināšanu un barošanu, atjaunošanu un kopšanu pret novecošanos – atkarībā no ādas vajadzībām un problēmām. Vienlaikus šī procedūra ir ļoti patīkama un komfortabla, neņemot vērā tās būtisko iedarbību uz ādu.

Kompleksā procedūra HydraFacial aktīvi izlīdzina ādas reljefu, dziļi attīra ādu, ar vieglu vakuumu uzlabo ādas tonusu, ar dažādiem serumiem mitrina, baro un ārstē ādu, piesātina to ar vitamīniem, peptīdiem un augšanas faktoriem. Tas ir viss, kas nepieciešams ādai, lai pienācīgi sagatavotos vasaras sezonai!

HydraFacial procedūra ir ieteicama visiem ādas tipiem, tai nav vecuma ierobežojumu un tā nodrošina acumirklīgu rezultātu.

Vairāk par HydraFacial procedūru lasiet šeit.

Nr. 2

Plazmoliftings (PRP)

atjaunojam un ārstējam ādu, izmantojot iekšējos resursus

Mezoterapijas un biorevitalizācijas procedūras ir papildinājusi jaunākā injekciju metodika, kas nodrošina dabīgāku un efektīvāku ādas atjaunošanas un mitrināšanas procesu un, izmantojot organisma iekšējos resursus, apgādā ādu ar visu, kas tai nepieciešams.

Plazmoliftings – tās ir pacienta asins plazmas injekcijas ādā. Procedūras pamatā ir šūnu iekšējā aktivizēšanās cilvēka savienotājaudos. Pēc plazmoliftinga procedūrām šīs šūnas, kas atrodas dermas dziļajos slāņos, sāk sintezēt kolagēnu, elastīnu un hialuronskābi – vielas, kas nodrošina ādas gludumu un elastību.

Tā kā plazmu iegūst no pacienta asinīm, procedūra nerada alerģiskas reakcijas. Tieši otrādi – plazmoliftinga iedarbībai uz ādu ir pretiekaisuma, ārstēšanas efekts.

Vairāk par plazmoliftingu lasiet šeit.

Nr. 3

VelaShape

uzlabojam ķermeņa aprises un nostiprinām ķermeņa ādu


Tikai dažās procedūrās šis efektīvais medicīnas aprīkojums nodrošina ievērojamus rezultātus ķermeņa apjomu mazināšanā un celulīta ārstēšanā. VelaShape procedūra apvieno uzreiz četras modernas tehnoloģijas celulīta ārstēšanai un ķermeņa konturēšanai:

1. bipolāros radioviļņus (RF);

2. infrasarkanos starus (IR);

3. pulsējošo vakuumu;

4. klasisko mehānisko masāžu.

Kas notiek procedūras laikā? Infrasarkanie stari iekļūst dziļi audos, sasilda tos un pastiprina skābekļa pieplūdumu šūnām. Sasildītajās šūnās bipolārie radioviļņi sašķeļ taukus un aktivizē kolagēna sintēzi. Pulsējošā vakuuma un mehāniskās rullīšu masāžas kopīgā iedarbība izlīdzina ādu un veic limfodrenāžu.

Pasaulē celulīta ārstēšanas praksē VelaShape tehnoloģiju dēvē par zelta standartu un vienīgo neinvazīvo liposakcijas alternatīvu. Procedūra ne vien izvada taukus un ārstē celulītu, bet arī labvēlīgi ietekmē ķermeņa ādu. Uzlabojas mikrocirkulācija, pastiprinās limfodrenāža, tiek veicināta kolagēna šķiedru sintēze, atjaunojas ādas elastīgums.

Procedūrai nav sezonas ierobežojumu. Vienīgi pēc pludmales apmeklēšanas ieteicams nogaidīt dažas dienas līdz procedūrai. Vasarā, apvienojot aktīvu atpūtu dabā ar veselīgu pārtikas produktu lietošanu, procedūra ir īpaši efektīva. Ieteicamais VelaShape kurss ir 4–6 procedūras, bet jau pēc pirmajām procedūrām klienti parasti izjūt pozitīvas pārmaiņas savā ķermenī.

Vairāk informācijas par VelaShape procedūru lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!