Foto: Shutterstock
28. jūnijā vārda dienu svin Viesturs, Viestards un Kitija. Līdz ar sirsnīgu sveicienu pastāstīsim, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Viesturs (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas aktivizē mērķtiecību. Viesturs ir vispusīgs, labs sarunu biedrs un psihologs, kurš prot komunicēt, jūtīgs un emocionāls. Viņs ir izturīgs, ar biezu ādu, stabili stāv uz zemes un dzīvē visbiežāk rīkosies pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt Viestura talantu.

Viestards (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas tā nēsātāju padara par līderi. Viestards ir talantīgs, izturīgs, apveltīts ar spēcīgu loģiku. Viņš ir aktīvs un neatlaidīgs, apveltīts ar biezu ādu, arī spītīgs, tādēļ dzīvē savu panāks. Viestards stabili stāv uz zemes, bet visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt viņa talantu.

Kitija (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas paaugstina dzīves enerģiju un palielina atbildības sajūtu. Kitija ir vispusīga, jūtīga, ar spēcīgu loģisko domāšanu, laba psiholoģe un aizraujoša sarunu biedrene. Vārds Kitijai palīdz stabili stāvēt uz zemes. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!