Foto: Shutterstock
23. jūlijā vārda dienu svin Magda, Mērija, Magone un Magdalēna. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Magda (11-2)

Spēcīgs vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves energiju. Magda ir aktīva, darbīga un jūtīga sieviete ar attīstītu loģisko domāšanu, spēcīgu intuīciju un vēlmi kļūt par līderi. Rāmī viņu ielikt grūti. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Mērija (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Mērija ir aktīva, spītīga, neatlaidīga, apveltīta ar labu intuīciju un spēcīgu loģisko domāšanu, tādēļ savu dzīvē panāks. Viņa stabili stāv uz zemes un vēlas būt vadītāja. Vārdā ir sargeņģelis.

Magone (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Magone ir vispusīga, gudra, aktīva, laba psiholoģe un sarunu biedre. Viņa ir atbildīga, jūtīga, apveltīta ar labu intuīciju un vēlmi būt pirmajai. Vārdā ir sargeņģelis.

Magdalēna (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Magdalēna ir vispusīga, savdabīga un pievilcīga sava ceļa gājēja. Viņa ir atbildīga, neatlaidīga, spītīga, apveltīta ar spēcīgu loģiku, labu intuīciju un psiholoģes talantu. Sargeņģelis vārdam nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!