Foto: Shutterstock
29. jūlijā vārda dienu svin Edmunds, Edžus un Vidmants. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Edmunds (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Edmunds ir cilvēks ar vīrišķīgu rīcību, atšķirīgs no citiem, neatlaidīgs, mērķtiecīgs, atbildīgs pret to, ko dara, tādēļ dzīvē savu panāks. Viņš ir pievilcīgs, radošs un jūtīgs, apveltīts ar "divkāršu" loģiku un labu intuīciju. Vārds kalpo kā sargeņģelis, un arī vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Edžus (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kas dod tā nēsātājam spēcīgu saikni ar Kosmosu. Edžus ir mērķtiecīgs, spītīgs, aktīvs un prātīgs intelektuālis, apveltīts ar divkāršu loģiku un spēcīgu intuīciju. Viņš ir harizmātisks, pievilcīgs, ļoti jūtīgs un arī juteklisks. Vārdā ir sargeņģelis.

Vidmants (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas paaugstina dzīves energiju. Vidmants ir gudrs, atbildīgs, praktisks un atbildīgs pret to, ko dara. Viņš ir spēcīgs, izturīgs un spītīgs, neatlaidīgs un mērķtiecīgs. Vidmants ir pievilcīgs, jūtīgs, juteklisks un apveltīts ar loģisko domāšanu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!