Kopīga muzicēšana un mazuļa audzināšana nav neiespējamā misija, to apliecina kāds amerikāņu-izraēliešu pāris, kurš patlaban dzīvo Izraēlā, Telavivā un muzicē paši savam priekam, taču pilnīgi negaidīti jaunajai ģimenei, viņi iemantojuši milzu popularitāti sociālajos tīklos.

Joni un Nina Tokaeri audzina dēlēnu, kurš vēl auklējams pa rokām, bet tas netraucē ģimenei kopīgi muzicēt, turklāt no video redzams, cik ļoti mazulim patīk mammas un tēta dziedāšana.

Kā "Algemeiner" pastāstījusi ģimene, viņi savu duetu nosaukuši "Yonina", kas veido abu vārdu savienojumu (Yoni un Nina). Ģimene muzicē it visur – braucot automašīnā, mājās, pastaigu laikā. Kādu laiku atpakaļ viņi sākuši izvietot video sociālajos tīklos un bijuši necerēti pārsteigti, cik ātri viņus pamanījuši un savu atbalstu pauduši tik daudz pielūdzēju. Patlaban pāra profilam feisbukā seko jau vairāk nekā 70 000 cilvēku.

Ģimenē muzikāli ir abi – gan Nina, gan Joni, turklāt viņu izpildītās dziesmas vienlīdz skaisti un aizkustinoši skan gan mūzikas pavadījumā, gan bez tā.

Izbaudi arī tu ģimenes jauko muzicēšanu, jo mūzikā valodas barjeras nepastāv!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!