8. augustā vārda dienu svin Mudīte, Vladislava un Vladislavs. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Mudīte (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas tā nēsātaju spēcīgi savieno ar kosmosu. Mudīte ir harizmātiska, vispusīga, intelektuāla, jūtīga un emocionāla, ar spēcīgu dvēseli. Viņa ir atbildīga, loģiska, patīkama sarunu biedre ar labu intuīciju. Vārdā ir sargeņģelis.

Vladislava (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds. Vladislava ir līdere ar biezu ādu un spēcīgu enerģiju, kura prot sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā un stabili stāv uz kājām. Viņa ir intelektuāla, gudra, izturīga, vīrišķīga, ar spēcīgu loģiku, prātīga un mērķtiecīga, tādēļ dzīvē savu panāks. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Vladislavs (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Vladislavs ir intelektuāls, vīrišķīgs un vispusīgs dzīves skolotājs, kurš stābili stāv uz zemes. Viņš ir loģisks, prātīgs, izturīgs un spītīgs, tādēļ dzīvē savu panāks. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!