Foto: Shutterstock
20. augustā vārda dienu svin Bernhards, Boriss un Rojs. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Bernhards (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina prāta spējas. Bernhards ir īpaši jūtīgs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, dzīves skolotājs. Viņš ir neatlaidīgs un spītīgs intelektuālis, kuram piemīt labas analītiskās spējas, intuīcija un spēcīga loģiska domāšana. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Boriss (8)

Vīrišķās enerģijas vārds vīrišķīgam cilvēkam. Boriss ir vispusīgs sava ceļa gājējs ar labu intuīciju un vēlmi atšķirties no citiem. Viņš ir ļoti jūtīgs, labs sarunu biedrs. Boriss ir ārkārtīgi spītīgs un neatlaidīgs cilvēks, kurš stabili stāv uz zemes, citos gan ieklausās, tomēr visu dara pa savam. Vārdā ir sargeņģelis.

Rojs (8)

Vīrišķās enerģijas vārds vārds vīrišķīgam cilvēkam. Rojs ir neatlaidīgs, spītīgs, mērķtiecīgs, apveltīts ar "divkāršu" loģiku un spēcīgu intuīciju. Viņš ir labs un jūtīgs sarunu biedrs. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!