Vīrietis mīl savu stāvokli blakus sievietei, bet viņa vispirmām kārtām vēlas justies vienīgā un nepieciešama sava vīrieša dzīvē. Viņa grib justies kā gaiss, kā ūdens tuksnesī. Savu versiju par to, kā pareizi mīlēt sievieti un kā piepildīt viņu ar enerģiju, klāsta vietne "Tayni-mirozdaniya.ru". Šis saīsinātais pārstāsts gan vairāk domāts vīriešiem, taču arī sievietes varētu salīdzināt to ar savu pieredzi.

Pirmām kārtām tas nozīmē rūpēties par viņas noskaņojumu

Ja sieviete uz tevi ir aizvainota un pikta, tici – viņas negatīvās vibrācijas veidos tavu realitāti. Dažkārt vīrieši brīnās – kāpēc lietas pēkšņi vairs neiet? Paraugies apkārt, vīrieti, – cik sievietēm esi pāri darījis?

Veiksmīgs vīrietis pirmām kārtām ir tas, kurš saprot, kā viņa panākumi ir atkarīgi no sievas, sievietes, kura ir viņam blakus. Un tātad sieva ir jāsaudzē no negatīvām domām un emocijām. Tava sieviete ir kā banka ar taviem ieguldījumiem – jo vairāk tu viņā ieguldīsi, jo vairāk saņemsi no dzīves. Pareizi mīlēt – tas ir vienkārši mīlēt sievieti, censties satuvināties ar viņas dvēseli, iepazīt viņas iekšējo pasauli.

Sieviete sev blakus grib just viņā mūžam iemīlējušos vīrieti. Dažkārt vīrietis no tiesas nesaprot, kā sievietei trūkst, nu – ko gan viņai vēl vajag? Nauda it kā ir, bet viņa atkal ar visu ir nemierā.

Sievietei no vīrieša trūkst tikai mīlestības. Viņai tā jājūt, un katra šajā ziņā ir citāda. Kā likums, sievietes par to runā, vīrietim tikai jāprot uzmanīgi klausīties. Laimīgos pāros dzīvesbiedriem vienam par otru interesē viss: viņai interesē, kā viņam veicas, un viņam – kā viņa jūtas.

Vīrieti, interesējies par savas dzīvesbiedres jūtām! Lutini savu sievieti ar nieciņiem, izturies pret viņu kā pret mazu meitenīti, dažkārt nemaz nevajag dārgu dāvanu, ikdienas uzmanība visbiežāk ir dārgāka par lielām dāvanām. Nepaslinko, organizējot brīvo laiku!

Pareizi mīlēt sievieti – tas nozīmē būt dāsnam

Dāsnam itin visā – vārdos, emocijās, dāvanās. Skopie vīrieši negūst panākumus, Visums neatklāj viņiem visas iespējas!

Mīlestības likums vēsta – jo vairāk tu atdod, jo vairāk saņem. Nauda nav tikai papīrīši, par kuriem kaut ko var nopirkt. Tā ir enerģija! Jo vairāk vīrietis atdod, no sirds, neskopojoties, neskaitot centus, – jo vairāk viņu mīlēs sieviete, bet tieši ar sievietes mīlestību pie vīrieša atnāk panākumi.

Sieviete, kura pastāvīgi dzīvo tavas mīlestības deficītā, materiālā trūkumā, ir nelaimīga sieviete, un tātad viņa tādas pašas nelaimīgas vibrācijas sūtīs Visumā. Un sieviete vidi ietekmē daudz spēcīgāk nekā vīrietis...

Gadās, ka vīrietis par savu vienīgo pienākumu uzskata naudas pelnīšanu, un viss... Un neņem vērā, ka sievietei nepieciešams vēl arī siltums, maigums, rūpes, laiks. Esi dāsns visā!

Vispirmām kārtām parūpējies par viņas noskaņojumu

Ko gan tas nozīmē? Tev jāzina, ka sieviete atšķirībā no vīrieša dzīvo jūtās un emocijās un ne vienmēr ar loģiku un prātu. Tas nenozīmē, ka sievietei loģika ir sveša: zinu daudzas sievietes, kuras ar savu prātu ir krietni priekšā vīriešiem. Tomēr – sievietes daba ir emocionāla.

Vīrieša uzdevums ir palīdzēt sievietei tikt galā ar viņas emocijām. Ir ļoti svarīgi, kā tu izturies, kad sieviete zaudē kontroli pār savām emocijām. Pirmkārt, jāzina savas sievas vājās un jūtīgās vietas – ne jau tāpēc, lai viņu sāpīgāk ievainotu, bet tāpēc, lai nosargātu.

Labāk tādus brīžus, kad sieva "iziet no krastiem", nemaz nepieļaut. Zini – ne jau tevi viņa grib aizvainot vai sāpināt. Viņa zaudē savaldību, kad viņai ir ļoti sāpīgi, kad tu, pats visbiežāk to nemaz neapzinādamies, griez viņai dzīvā miesā. Sieviete niknojas tikai tāpēc, ka viņai ir sāpīgi, – viņa kā lauvene sargā sevi no pašas sāpēm.

Spēcīgas emocijas vīriešus biedē – tāpat kā sievietes klusēšana. Zini – kad sieviete klusē, viņa vienkārši cenšas tevi pasargāt no sava iekšējā izvirduma, kurš viņu pašu biedē ne mazāk kā tevi. Vīrietis viņai ir vajadzīgs, lai viņa varētu just atbalstu un aizsardzību no pašas negatīvajām un destruktīvajām jūtām.

Foto: Shutterstock

Spēcīgs ir tas vīrietis, kurš spēj izturēt sievietes emocijas, neatbildot ar to pašu vai ar kādu rupjību, bet arī neļaujot kāpt uz galvas, pazemot. No emocijām nav jābaidās – tās jāpārdzīvo mierīgi un ar mīlestību.

Arī vīrietim jāattīstās garīgi

Ja vīrietis nav atrisinājis savas problēmas ar māti un turpina atrasties viņas ietekmē, izjust pret viņu vainu, bailes vai aizvainojumu, viņa attiecības ar sievieti izvērtīsies ne tās labākās.

Saglabājot savu vīrišķību, vīrietis palīdz sievietei atklāt viņas sievišķību. Vīrietim jāciena sevi, savu teritoriju, taktiski jāaizstāv savas robežas. Nedomā, ka būsiet laimīgi, ja ļausi sievietei palikt tevi zem tupeles!

Lai sieviete nebūtu pārāka, tev nāksies tikt vaļā no sava slinkuma, infantīlisma, bailēm un vainas un attīstīt sevī vīrišķību.

Neļauj sievietei tevi pazemot

Ja sieviete kopā ar tevi ir mierīga un harmoniska, viņa mīlēs gan sevi, gan tevi. Ja esi novedis viņu līdz tam, ka viņa kliedz un lamājas, viņa pārstāj mīlēt sevi un tevi. Kā tu sievieti apturēsi – izlemt tev: ar mierīgu toni, apskāvienu, skūpstu... Varbūt pat kādreiz var nedaudz pacelt balsi, taču nekad nepazemo, nekliedz uz viņu, neaizvaino, neaizej, durvis dauzīdams, ignorējot viņas jūtas un pārdzīvojumus.

Nebēdz no sievietes emocijām

Ja jūti, ka sieviete sāk aizpildīt teju visu tavu telpu un ka viņas spiediens un kontrole palielinās, pacenties izprast šādas izturēšanās iemeslus: visticamāk, tu nevelti viņai tik daudz uzmanības, cik viņa vēlētos. Bet, ja viņu nomāc kādas bailes, palīdzi tikt galā ar tām. Izrunājiet to kopā.

Neiedomājies, ka sievietei ir tikai viena loma

Pareizi mīlēt – tas nozīmē nepārvērst sievieti par savu vēlmju apmierinātāju. Neiedomājies, ka sievietes vienīgais uzdevums ir būt sievai un mātei. Ar to vien mūsdienās sievietei nepietiek. Palīdzi viņai pašrealizēties, atrast savu sirdslietu.

Neierobežo viņas brīvību, veicini saikni ar draudzenēm – sievietei ir nepieciešams dalīties emocijās. Nemēģini padarīt viņu par savu īpašumu, lai pēc tam nebūtu jājūk prātā no tā, ka viņa tevi smacē ar savu mīlestību. Neatņem viņai interesantu dzīvi ārpus tevis, neierobežo viņas dzīvi tikai ar sevi.
Neļauj ņemt emocijām virsroku pār sevi

Vīrieša spēks ir saprātā un gribasspēkā. Ja attiecības ar sievieti klibo, nevajag tūlīt meklēt mierinājumu un mīlestību pie citas sievietes.

Vīrietim ir nepieļaujami nolaisties līdz balss pacelšanai un nejaukiem vārdiem, pazemošanai un pārmetumiem. Kolīdz tu sāksi zaudēt kontroli, viss... sieviete tevi vairs necienīs, viņas acīs tu kļūsi par bābu – sievišķās dzimtes būtni... Lai kā gribētos uzsprāgt, mācies valdīt pār sevi. Par apsaukāšanos un nenormatīvu leksiku vispār lieki pieminēt.

Nebaidies runāt ar sievieti, teikt viņai, kā tu jūties un ko vēlētos.

Esi pastāvīgs par spīti strīdiem

Neskatoties uz strīdiem, skandāliem un aizvainojumiem, nepārstāj darīt to, kas tev jādara, rūpēties par ģimeni, maksāt rēķinus un tamlīdzīgi.

Ja sāc demonstratīvi attālināties no lietām vai pārstāj runāt, tu ļoti spēcīgi grauj sievieti, un tas viņai liek zaudēt sajūtu, ka viņai ir vīrietis. Viņa pārstāj uzticēties tev, un līdz ar iedragātu ticību aiziet arī stabilitātes sajūta. Sievietei ir svarīgi just tavu klātbūtni viņas dzīvē.

Iemācies sadzirdēt, ko viņa vēlas

Centies klausīties sievietē un pēc iespējas izpildīt viņas lūgumus. Varbūt tu neticēsi, bet sievietes pastāsta visu, ko gribētu. Dažkārt viņa neprot vai kautrējas runāt par savām vēlmēm, mēģina runāt ar mājieniem. Mācies klausīties starp rindām. Negaidi, kad viņa tevi palūgs, centies pats piedāvāt savu palīdzību.

Proti būt pateicīgs

Par to, ka viņa ir ar tevi, ka dzemdējusi tev bērnus, ka uztur kārtību mājā, rada omulību, gatavo... Varbūt tev pat prātā neienāk, cik daudz laika un pūļu sievietei paņem uzkopšana, bet rezultāts nav acīm redzams. Tici – sievietes reti tāpat vien gulšņā pa dīvānu. Bet, ja tava sieva vēl arī strādā, tad mājas rūpēm jābūt sadalītām starp visiem ģimenes locekļiem.

Apgūsti viņas mīlestības valodu

Tev jāzina, kādā mīlestības valodā runā tava sieviete, kas viņai ir svarīgi – tavi apskāvieni un pieskārieni vai palīdzība mājas darbos, maigi vārdi vai mīļas dāvaniņas un pārsteigumi, tavas rūpes par viņu. Pareizi mīlēt sievieti – tas nozīmē pamanīt visas detaļas.

Esi vienmēr ja ne gluži labā, tad vismaz mierīgā noskaņojumā, neļauj sev izlaisties un izrādīt savu neapmierinātību. Tu esi vīrietis – tev sava ģimene jāuztur ne tikai materiāli, bet arī jāuztur tajā veselīgs un labs noskaņojums. Pārējiem ģimenes locekļiem tavs noskaņojums pielīp. Zivs pūst no galvas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!