Marss mūsu dzīvē atbild par to, kur un kādā veidā mēs tērējam savu fizisko enerģiju. Tas parāda, kā mums patīk vai nepatīk strādāt, runā par darbspējām un profesionālās orientācijas ievirzi, sportu, konfliktu risināšanu vai radīšanu, sacensības garu. Vīrieša kartē Marss raksturos viņu pašu kā vīrieti, bet sievietes kartē – to vīriešu tipu, kas viņu uzrunā instinktīvā līmenī. Kopš pieejami brīvie interneta resursi, ikviens var noskaidrot, kādā zīmē viņa horoskopā atrodas Marss. Bet ko no tā secināt? Lūk, īss Marsa raksturojums dažādās Zodiaka zīmēs!

Marss Aunā – labs novietojums Marsam! Cilvēks ir aktīvs, daudz nedomā, bet dara. Un tas nekas, ja kļūdās, vienmēr var mēģināt vēlreiz. Nebaidās spert pirmo soli, tomēr dažkārt pietrūkst pacietības novest lietas līdz galam.

Vērsī – jau daudz lēnīgāks un smagnējāks. Tas ir kā kravas vilciens, kurš lēni ieskrienas, un arī bremzēšanas ceļš attiecīgi ir garāks. Cilvēkam vajadzīgs ilgāks laiks, lai nobriestu kādai rīcībai, bet, kad viss jau sākts, tad stabili turas pie nospraustā mērķa. Tiesa gan, elastība un manevrēšanas spējas nav tik lielas.

Dvīņos – skrien visos virzienos. Enerģija tiek tērēta intelektuālām darbībām. Cilvēks visbiežāk darīs vairākus darbus vienlaikus un viegli spēs pārslēgties no viena darba uz citu. Galvenais risks ir virspusībā, kad kārtīgi un līdz galam var netikt padarīts nekas.

Vēzī – darīšanā liela nozīme ir noskaņojumam un emocionālajam atbalstam. Vislabāk spēs strādāt tad, kad jutīsies droši. Dažkārt var pārspīlēt savu varēšanu, lai kompensētu iekšējo kautrīgumu, kamdēļ var nokļūt neērtās situācijās.

Lauvā – cilvēks ir pārliecināts par saviem spēkiem, jo jau ir dzimis kā Karalis. Labi jutīsies, darbojoties radošajās profesijās vai tur, kur spēs piesaistīt apkārtējo uzmanību un skatienus. Svarīgi ir lepoties ar padarīto. Problēmas var rasties tad, ja dabiska autoritāte tiek jaukta ar autoritāru vadības stilu.

Jaunavā – lielu uzmanību cilvēks veltīs niansēm, detaļām. Svarīgi ir saprast savu lomu kādā kopējā struktūrā. Darbībām nepieciešams praktisks, izmērāms rezultāts. Labi izpildītāji. Galvenais risks saistīts ar piekasīšanos sīkumiem, nesaskatot kopainu.

Svaros – šeit cilvēks apzināti tiecas uz līdzsvaru un taisnīgumu. Bieži vien gaida iniciatīvu no citiem un labprāt strādā tandēmā ar vēl kādu. Akcents tiek likts uz sadarbību. Dažkārt ir grūtības pieņemt gala lēmumu, no visiem variantiem izvēlēties pareizo.

Skorpionā – lielu uzmanību pievērsīs savas darbības stratēģijai un taktikai. Netērēs savus enerģijas resursus lieki, bet ar precīzām un labi apdomātām darbībām sasniegs mērķi. Šāds cilvēks nekad nepadosies un bieži vien izies uz apzinātu risku. Nepieciešami aizvien jauni izaicinājumi.

Strēlniekā – ar savu ideju un optimismu cenšas iedvesmot citus. Aktivitāti izrādīs tad, ja spēs savākt komandu, kas viņa idejas varētu realizēt dzīvē. Vienmēr meklē jaunus izaugsmes un attīstības virzienus, tādēļ svarīgas ir sociālās saites. Ja neatrod sev sekotājus, tad viss tā arī paliek idejas līmenī.

Mežāzī – ilgtermiņa plānotājs. Pirms kaut ko sākt, cilvēks jau iepriekš apsver un novērš visus iespējamos šķēršļus, izstrādā skaidru plānu un pieturas pie tā. Raksturīga augsta disciplinētība un darbaspējas, askētisms un paškontrole. Dažkārt ir pārāk kontrolējošs un prasīgs.

Ūdensvīrā – revolucionārs un brīvdomātājs. Savās darbībās vērsts uz nākotni un visu progresīvo, tādēļ bieži šos cilvēkus sastopam sevi realizējam jomās, kas saistītas ar IT sfēru, TV, zinātni un jaunajām tehnoloģijām. Aktivitāte iet caur prāta darbību, ideju ģenerēšanu. Tie ir kā cilvēki no nākotnes, kurus tagadnē ne vienmēr saprot.

Zivīs – peld pa straumei. Intuitīvi jūt, kad ir un kad nav vērts iespringt. Bieži vien ir grūti koncentrēties uz kaut ko vienu, jo nemitīgi kāds novērš uzmanību. Vislabāk ir strādāt kolektīvā, kurā visi ir noskaņoti uz viena viļņa. Labāk veiksies garīgs darbs, kura būtība ir atsaukties uz citu vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!