Foto: Shutterstock
12. janvārī vārda dienu svin Reinis, Reina, Reinholds un Renāts. No mums – ziemīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Reinis (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Reinis ir talantīgs, jūtīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs. Viņš atbildīgi izturas pret darāmo, ir rosīgs un saimniecisks, mērķtiecīgs, spītīgs un izturīgs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Reina (22-4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas nedaudz palielina dzīves enerģiju. Reina ir talantīga, jūtīga, kustīga un aktīva, apveltīta ar labu intuīciju un augstu atbildības sajūtu. Viņa ir izturīga "azbesta" sieviete, kura stabili stāv stāv uz zemes. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Reinholds (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Reinholds ir talantīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, vispusīgs intelektuālis un labs sarunu biedrs. Viņš ir prātīgs, jūtīgs,aktīvs, spītīgs, neatlaidīgs, apveltīts ar spēcīgu loģiku. Vārds kalpo kā sargeņģelis, un vārdā ir eņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Renāts (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas rada vēlmi būt līderim. Renāts ir harizmātisks, jūtīgs, talantīgs, apveltīts ar spēcīgu intuīciju. Viņš ir aktīvs un kustīgs, spītīgs un neatlaidīgs, mērķtiecīgs un atbildīgs pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!